משאל עם

nightroll

New member
../images/Emo41.gifמשאל עם../images/Emo41.gif

rejection is the greatest aphrodisiac או בעברית: דחייה (דחיית חיזורים) היא מעורר התשוקה הגדול ביותר. האם אתם מסכימים? נמקו והסבירו.

כן.....

תמיד מה שלא ניתן להשגה הוא המושך... אבל השאלה במי ומה מדובר....אישית אפח´ד לא מעורר בי תשוקה...חוץ מאוכל

נשית~37

New member
כן..

אבל גם שם צריך לדעת את המינון. מתי לשחק את הקשה להשגה ומתי לתת את החיבוק....

מרי-לו

New member
ועל זה כבר כתבתי פעם לליהי

בהקשר דומה, את השיר הזה... אל תראה לה שאתה רוצה אותה היא תרתע ותיסוג אל תראה לה שאתה אוהב אותה היא תקבל את זה כמובן מאליו תראה לה שהיא אינה יכולה בלעדיך תראה לה כמה שהיא צריכה אותך ואז... אהוב אותה הושט לה יד אסוף אותה אליך כי אחרת את אהבתה תאבד לעד...

tot15

New member
לדעתי

זה ענין של אופי יש כאלו שזה מעורר בהם אתגרותשוקה אבל אחרי שהם משיגים מה שהם רוצים אז זה כבר לא מעניין אותו

sahr12

New member
מנקודת השקפתו של הגבר...

כשאת דוחה אותו את לא מעוררת אותו מינית....את מעוררת אצלו את הגן הרדום של הצייד....את הופכת אצלו ברוב המקרים לטרף....את הופכת להיות האמצעי להגעה לשלוות האגו הפגוע שלו...גברים לא אוהבים דחייה...והם מסוגלים להחמיא לך,להעריף עלייך מילים שעדיין לא הוכנסו לאקדמייה ללשון.... חחחחחחחחחחחחחחח.עד שתתרצי ותרגיעי את האגו שלהם.....ברוב המקרים לאחר מספר זיונים ותנוחות...אז הקשר מתמוסס...וסביב דמותו תעלה עשן... יש גברים שאפילו נמנעים מלגשת לבחורה יפה,או לחילופין דמות ידועה,רק מהחשש שאוליי היא תגיד לא!! אז הם נכנעים מראש..... מה רציתי לומר בזה......אל תנסו אתן הנשים "לשחק" אותה...אם מישהו מצא חן בעינייך....ובנוסף הוא מחזר....אין צורך לדחות אותו....אדרבא תעני לחיזוריו....ואז כל הקשר יראה אחרת.... ועדיין לא דיברנו על הנשים המחזרות....חחחחחחחחחחחח לא חייבים להסכים איתי......

sahr12

New member
אל תשאלי קלוריה......

הייתי בדרך לגנוב מאמר.....אני מתקרב מה אני רואה?????? ימ-בה ניידות.....שומרים עם נשק....צלפים על הגגות....חחחחחחחחחחחחחח וכולם מחכים רק לי!!!!!!!!!!!!!!!! עשיתי פרסה......ובאתי דיברתי קצת שטויות......חחחחחחחחחח

sahr12

New member
טוב המורה! אפשר לצאת לפיפי??חחח

האם האהבה היא יצר אגואיסטי? לפני שאענה על שאלה זו, יש לדון בשאלות: מהו אגואיזם ומהי אהבה? בניגוד לרבים אחרים, שטוענים כי כל מעשה הוא אגואיסטי מכיוון שהאדם לעולם לא יעשה מעשה שלא יגרום לו אושר בעקיפין, אני חושב שברגע שהאדם מעניק אושר גם לסובבים אותו בעשיית המעשה – המעשה אינו אגואיסטי. אני נוטה להזדהות עם העמדה שטוענת כי המעשה הוא אגואיסטי רק כאשר האדם יפעל בכל דרך אפשרית ע"מ להשיג את אושרו, כאשר הדרך אל האושר כלולה ברמיסת אנשים אחרים, ללא כל התחשבות בשום דבר מלבד טובתו שלו, וללא כל מחשבה מוסרית. ע"פ "המשתה", בו פילוסופים דנים בשאלה "מהי אהבה?", ניתן לראות כי מספר פילוסופים (פאוסוניאס ואריסטופאנס למשל) טוענים כי ישנם שני סוגים של אהבה: - האחת היא אהבה שטחית, שהיא בדרך- כלל בין גבר לאישה. כאשר אהבה זו נועדה לממש צורך פיזי של האדם, והיא אינה אהבה אמיתית. - השניה היא האהבה השמימית, בין גבר לגבר, מתוך מחשבה כי רק הגברים מסוגלים לדעת אהבה אמיתית. לעומת הגישה הזו, אני מזדהה עם גישתו של אגתון, שהיה משורר ולא פילוסוף, והוא בניגוד לפילוסופים התייחס לאהבה עצמה והלל אותה ולא את אושרו של האדם. ע"פ אגתון, קיימת רק אהבה אמיתית אחת, וכאשר יש קשר בין בני- אדם שבא לממש את הצורך הפיזי, הוא אינו אהבה. עכשיו, לאחר שהבהרתי את עמדתי בנושא האגואיזם ובנושא האהבה, אנסה לענות על שאלתי. מכיוון שלדעתי ישנה רק אהבה אחת, האהבה השמימית, המעניקה אושר לשני בני- האדם, היא אינה נובעת מיצר של האדם להגיע את האושר דרך רמיסה של רגשות האדם השני. אמנם האהבה מתממשת מן הרצון של האדם להיות מאושר ושיהיה לו טוב, אך בראש ובראשונה היא נובעת מהצורך להסב אושר לבן הזוג. מכאן, כאשר קיים רגש בין בני- אדם שהוא אגואיסטי, הוא אינו הדדי, ולכן אינו אהבה. נראה מובן מאליו כי האהבה קיימת ע"מ שלאדם יהיה טוב. ולכן, רבים מסיקים כי היצר של האדם לאהוב ולהיות נאהב נובע מתוך מחשבה אגואיסטית. אך לדעתי, המסתמכת על דעתו של פידרוס מתוך "המשתה", האהבה מעניקה לאדם השראה לעשות הכל למען אהובו ע"מ שיהיה לו טוב, ועצם עשיית מעשים אלו מעניקה לאדם המאוהב את הסיפוק והאושר. לכן, כאשר האדם מספק את היצר שלו לאושר בדרך האהבה ע"י הסבת אושר לאדם אחר – אם האהבה היא אמיתית, היא לעולם לא תהיה יצר אגואיסטי. טוב המורה??????תביאי לי פתק להורים.....חחחחחח

מיכל31

New member
מכיוון שאיתך אני לא מתעסקת

מסכימה עם כל מילה. בנות לא לסרב להענות לחיזורים. לפתוח את הלב וה...

כמו כל דבר בחיים, תלוי

תלוי באובייקט, תלוי בגבר, תלוי בסביבה, תלוי ברמת התחרות, תלוי ברמת התשוקה. יש "לא" מאתגר ויש "לא" מעליב. יש "לא" שגורם לפיהוק ויש "לא" שגורם לריגוש. אי אפשר לתת תשובה נחרצת לשאלה כנראה...

קסומה

New member
דעתי היא ש......

להענות לחיזורים מיד זה משעמם. אתגרים מעוררים יותר את הרצון להצליח, גורמים להישג (בכל תחום) להיות מתוק יותר, מעניין יותר, שווה יותר. לפעמים (נכון לאנשים מסויימים) אחרי ההישג, בדר"כ יש הרגשה של "שקית טרופית ריקה"
.

קסומה

New member
אה ולשאלתך........

עדיף תמיד לדחות....זה טוב לנישואים, זה טוב לבריאות, זה טוב למצפון....ונוסף לכל זה מעורר את הצד השני יותר......חחחחחחח

giulietta

New member
יכול להיות

שדחיה מאתגרת, אבל, אני לא ידעתי אף פעם לשחק את המשחק הזה. כשדחו אותי (רק תיאורטית
) התקפלתי וכשחיזרו אחרי, אם התאים לי, נעניתי מייד ואם לא- דחיתי באופן שאינו משתמע לשתי פנים. האם בהיענות המיידית הפסדתי משהו? אולי. אבל כנראה שהיה שווה, כי היום אני ממש ממש לא מצטערת...

למעלה