משאלה

RaSmUs iT

New member
כן בפורים הכי כיף

(לבוא עם התחפושת!!! איזה שולט) אבל פורים זה יוצא על חמישי שישי שבת :-\

dirty boots

New member
יש

בכל חנות נורמלית עם מבחר.. זה לא נדיר או משהו, ראיתי בצליל המסריחים אפילו...

RaSmUs iT

New member
צליל המסריחים??

פחחחחחחחח דווקא יש שם כמה דיסקים שאני לא מצאתי בטאוור ליד הבית שלי |לשון|

L A D Y B U G 2

New member
לדעתי שואוביז הפך לנדיר, חיפשתי אות

אותו באילת, באשדוד ובאר-שבע ולא מצאתי כלום....אז אני באמת מתחילה לחשוב שהוא נדיר. ומישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הולאבאלו???

shiw

New member
אני קניתי את האלבולו

באתר מיתוס.. זה יצא יחסית זול. אבל קניתי עם זה עוד משהו כך שהמשלוח יצא יותר זול... אבל לפחות שם יש. אני משום מה לא מוצאת לקנות את אוריג'ן. אני שוקלת גם לקנות ממיתוס.

shiw

New member
בהזדמנות הראשונה שתהיה לי להיות שם

והיא לא קרובה :/

dirty boots

New member
מה?!

את הולאבלו מצאתי מונח בצליל גם. והם חרא של חנות, באמת, אין להם מבחר כמעט ויש להם שירות גרוע. מוזר, כי בדרך כלל יש להם איזה 2 עותקים מכל דבר

dirty boots

New member
יהוד

איכס אני שונא את החנות הזאת.. מוכרים מפגרים לחלוטין, מישהי שם סילקה אותי כי חשבה שרשמתי שמות שירים על דף אבל רק רשמתי אלבומים שאני רוצה... יואו, איזו חנות פרימיטיבית משעממת וחסרת מבחר. אני באמת לא מבין איך בכלל היה שם מיוז, אם נגיד את רואה קטגוריה אחת יש שם איזה שני עותקים... איכס

את שלי קניתי באוזן השלישית (שנקין)

ואני יודעת שיש את זה גם בטאוור רקורדס בקריון. אבל אין את זה בטאוור רקורדס שליד הביצפר שלי או בטאוור רקורדס של שבעת הכוכבים או בטאוור רקורדס של בניין האופרה. *חוסכת לך את החיפוש*

lifahead

New member
הקריון?! איפה את גרה זה ליד הבית של

י!!! ובאמת יש שם את כל הדיסקים של מיוז..אחלה מקום..

בקשר לאלבומים

אני התחלתי עם האריג'ין אוף סימטרי מה שמייצג את מיוז בצורה הכי ברורה, שאןביז הוא אלבום טוב, מסתבר ששמעתי כמה שירים ממנו לפני שהבנתי שמדובר לא ברדיוהד, זה אלבום טוב עם כמה שירים טובים אבל עדיין לא מגובש מידיי, הם עדיין לא היו מספיק סגורים על עצמם, אסולשן זה אלבום יותר רגוע, יותר בוגר, יותר קשה לעיקול, ממש לא המשל לאוריג'ין, משהו אחר, אלבום להתחיל איתו, אורג'ין אוף סימטרי.

למעלה