משאלה

Keenan RiP

New member
../images/Emo41.gifמשאלה../images/Emo41.gif

יש למיוז המון שירים טובים, שלא נכנסו משום מה לאלבום מסודר.. שירים כמו In your world, Jimmy Kane, Fury, Conscience, House of the rising sun, Etarnelly Missed וכו'.. למה זה? מיוז ממש יעשו מצווה אם הם יכניסו את כל השירים האלה ועוד טובים לאלבום אחד
לא חושבים ככה?

Pipe Dreamer

New member
סביר להניח שיעשו את זה

כמו שהוציאו את דיסק הבי סיידס ביחד עם הולאבאלו, בטח הם יעשו מתישהו עוד דיסק של שירים שלא יצאו באף דיסק (למרות שבניגוד לבי סיידס, רוב השירים הנ"ל יצאו בתוך אחד ממיליוני ה-EP שלהם). אגב, מי שלא מכיר, שיחפש את הקטע Piano Thing, זה מהסינגל של ניו בורן. קטע פסנתר ממש יפה של מת'יו

../images/Emo45.gif פיאנו טינג זה קטע יפיפה.

הוא לא מופיע על גבי אורג'ין? הייתי יכולה להישבע שכן. זה הדיסק (האולפן) היחידים של מיוז שעוד לא קניתי...

קניתי את אבסולוטיון בהתחלה כי

אמרו פה שזה האלבום שהכי טוב להתחיל איתו. (וזה נכון) ואחר כך באתי לקנות עוד אחד והייתי בחנות שהיה בה את שניהם, התלבטתי שעות אבל בסוף שואוביז ניצח. למרות שעכשיו אני קצת מצטערת אבל לא נורא. אני אקנה גם אותו בהזדמנות. *צריכה לחסוך כסף*

dirty boots

New member
לטעמי

זה לא נכון.. אבסולושן זה באמת אחלה אלבום, אבל הוא מתגמד ליד אוריג'ין... לטעמי הוא לא בדיוק מייצג את הסגנון של מיוז והוא לפעמים קצת מבולבל, ולטעמי אם היו מוותרים על אנדלסי ועוד כמה היה יוצא משהו יותר ברור, לעומת אוריג'ין שמציג קו מאוד אחיד וברור וסוג של ניכור... אני גם התחלתי עם אבסולושן, אבל אחרי שקניתי את אוריג'ין הבנתי מה יותר מייצג את מיוז. ועדיין אבסולושן טוב מאוד.

L A D Y B U G 2

New member
גם אני רוצה את שואוביז../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

איפה אני יכולה להשיג אותו לעזאזל......
שבוע הבא אני כנראה יהיה בת"א....מישהו יודע איפה אני ימצא אותו??? ולדעתי אבסולושיין באמת אלבום מדהים להתחיל איתו

RaSmUs iT

New member
אמממ..

סביר להניח שבטאוור רקורדס יש לא? (בעזריאלי) אם לא תמצאי אז אני אוכל ליקנות לך ואז תחזירי לי במפגש פורום ואם יצא שאחת מאיתנו לא תבוא או משהו אז נשלח בדואר או משו... כי בקניון ליד הבית שלי ראיתי אחד וסביר להניח שהוא עדיין שם (מה יש לי מסביר להניח??!)

L A D Y B U G 2

New member
וואיי תודה../images/Emo24.gif. מתי המפגש הבא???

אני רק מקווה שאני לא ילמד אז...(בגרויות
)

RaSmUs iT

New member
אמממ...

סביר להניח (בלעעע עוד פעם!!!) שבחופש פסח. הוא עולה 60, אבל אם יקרה נס ועד אז זה ירד אני אגיד לך.. יש לך מסנג'ר?

L A D Y B U G 2

New member
אין לי בעיה כמה זה עולה

ולבינתיים אין לי מסנג'ר.....אני יפתח בקרוב ויודיע

L A D Y B U G 2

New member
אין לי בעיה עם המחיר כמו שאמרתי אבל

אני חושבת שזה יעלה פחות...כי את אוריג'ין קניתי ב-30

RaSmUs iT

New member
חחחחח איפה קנית אוריג'ין ב-30??

בטח באילת, שם הדיסקים זולים רצח אבל פה (בראשון) אוריג'ין ושואוביז עולים 60, אבסולושן עולה 80..

RaSmUs iT

New member
ישששששששש איזה כיף!!!

חברה שלי נסעה לאילת אתמול אז אני אגיד לה שתיקנה לי! ^______^

RaSmUs iT

New member
בטאוור רקורדס

בקניון רוטשילד.. טוב האמת שעכשיו כבר אין (כי חברה שלי קנתה אותו
) אבל אין בעיה להזמין כנ"ל גם בקניון הזהב. את מראשון

PumpkinQueen

New member
ממ

לא, מרחובות..אבל אני קופצת מידי פעם לבקר [למרות שבד"כ רק ללאונרדו וזה.., אני לא הכי מתמצאת אצלכם..] עכשיו יש לי עוד סיבה לבוא!

למעלה