מריאן

../images/Emo41.gifמריאן../images/Emo41.gif

המון מזל טוב בייבי עכשיו את חוקית
אמן ויהיה לך רק טוב, המון אושר ואהבה... וששלושת החודשים האלו יטוסו בלי שתרגישי. שיהיה לך יום מדהים, שנה מדהימה
אוהבת
.

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo13.gif

©big smile©

New member
מזל טוב, מותק! ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

תהני! זה הגיל להתפרע. מחבקת אותך מרחוק

NoFaRi1

New member
יפייפיה אחת

שיהיה לך המון המון מזל טוב תמיד תישארי עם החיוך המדהים שלך ובהצלחה עם ההודי הקטן P=. חח סתם, אבל תדאגי פחות, 3 חודשים זה באמת לא כזה ביגי וזה עובר בטיל :]

../images/Emo49.gif

מראין:) שיהיה לך המון המון מזל טוב:) ויום הולדת שמח תנצלי כל רגע, עכשיו את חוקית:) אז תנצלי את הגיל הזה! (אל תעשי דברים שאני לא הייתי עושה
) ושתצליחי בכל דבר שתעשי ושיהיה לך רק טוב:)

Liraz 6q

New member
בובי שליי!!

מקווה שבאמת בבוקר הכל נראה יותר טוב דבר ראשון.. דבר שני והכי חשוב.. שיהיה לך הכי הרבה מזל טוב בעולם מדהימה אחת!
אני מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם כי הוא באמת מגיע לך.
מקווה שהתקופה הזאת תעבור לך הכרי מהר בעולם.. יומולדת שמייח יפה שלי
אוהבת אותך המווווווווווון!!!!!1
ועוד שבוע אני בראשון!!!!! נעשה משו

MC SammY

New member
מרי../images/Emo13.gif

המון מזלטוב יפה
סוףסוף את חוקית
אני זוכרת איך שנה שעברה "טוב, יש לי רק עוד 364 ימים ל18"
מי היה מאמין איך הזמן רץ...|סבתא| קיצר, אפילו שזה לא בידיוק מושלם כמו שרצית, אני מקווה שלפחות נצליח להנעים לך את היום הזה|לב

Tin Doll

New member
מריאן

המון המון מזל טוב! אחרי שאת חוקית את מרגישה מה זה מלכת העולם, כאילו, זה הגיל שאת רשמית "מבוגרת" P: תהני ביומולדת והרבה אושר.

Jiglly

New member
מזלטוב מותק../images/Emo25.gif

המון המון המון אושר ובריאות, כי לגמרי מגיע לך :) אוהבת אותך, ובחייאת דברי איתי

תודה לכן :]

היה לי יום מושלם... עמרי שלח לי זר פרחים ע-נ-ק-י!!! מזר 4 יו, עם קופסה מהממת של מלא שוקולדים ממקס ברנר ובלון מתוקי של פו הדוב שכתוב עליו יום הולדת שמח. וזה בערך עשה לי את היום הולדת.. ואז הוא התקשר ולא הפסקתי לומר לו מלא תודה על זה חחח והיה לי כייף לקבל טלפונים והודעות ממלא אנשים שלא חשבתי בכלל שיתקשרו.. ותכף חברות שלי באות אלי להביא לי את המתנה ואז אנחנו הולכות לסרט ומשם לאכול איפשהו ומשם לשתות מלא :) ויהיה כייף :) תודה לכוווולן!!! העלתן לי חיוך ענקי על הפנים :)

yaeli87

New member
טיפל'ה באיחור...../images/Emo9.gif

בובה המון המון מזל טוב,זה גיל כיפי בטירוף!!
תעשי ים ים ים שטויות וכיף ותהני מכל שניה הכי קצרה. יום הולדת שמח והדבר הכי גדול שאני יכולה לאחל לך זה שה3 חודשים האלה יעברו מהר
מזל טוב יקירה.

למעלה