מצעד

• פותח הנושא me123
  • פורסם בתאריך

me123

New member
../images/Emo41.gifמצעד../images/Emo41.gif

לא של הפורום
אני מניח שכולם בבצפר... גם אני אחזור לשם
מי בכל זאת כאן?

me123

New member
תוצאות משבוע שעבר:

בינ"ל: 1. I kissed a girl - Katy Perry 2. No air - Jordin Sparks with Chris Brown 3. Shine on - R.I.O 4. Viva la vida - Coldplay 5. I'm yours - Jason Mraz 6. Closer - Ne-Yo 7. Violet hill - Coldplay 8. Give it 2 me - Madonna 9. That's not my name - The Ting Tings 10. Lollipop - Mika 11. If I never see your face again - Maroon 5 & Rihanna 12. Disturbia - Rihanna 13. Sweet about me - Gabriella Cilmi 14. Better in time - Leona Lewis 15. Warwick avenue - Duffy ישראלי: 1. שיר אהבה אינדיאני (מיגל) - עלמה זהר 2. פיז'ו 92' - קרן פלס 3. משוגעת - דנה לפידות 4. מה שיותר עמוק יותר כחול - רן דנקר ועילי בוטנר עם Huston project 5. הזמן עושה את שלו - אברהם טל 6. אגו טריפ - עלמה זהר 7. רק תבקש - עברי לידר 8. בין האש ובין המים - גלי עטרי 9. אורח בעולם - בועז מעודה 10. אישה נאמנה - ישי לוי 11. ים - המושבה 12. תרצי בי - שלומי שבת 13. אנה אפנה - ארז לב ארי 14. מתעורר - עברי לידר 15. שלום - מאיה בוסקילה

me123

New member
תוצאות לשבוע זה../images/Emo13.gif

טעויות יהיו בשפע
העלייה הגדולה: מתעורר - עברי לידר Disturbia - Rihanna הירידה הגדולה: רק תבקש - עברי לידר I'm Yours - Jason Mraz השיר הוותיק: ים - המושבה. זה ניחוש... לא שמעתי שבוע שעבר
Give It 2 Me - Madonna (בפולין שמעתי את המצעד שזה נכנס
) מס' כניסות החדשות: 2 בישראלי - הגבוהה: בדיוק כמו פעם - ישראל בר-און 1(גם זה בקושי...) - אם כן, זה יהיה Hometown Glory - Adele פסגה: התלבטות בין פיז'ו 92 למיגל... אבל כנראה מיגל יישאר
1. מיגל - עלמה זהר 2. פיז'ו 92 3. מה שיותר עמוק יותר כחול 1. I Kissed a Girl - Katy Perry 2. Shine On - R.I.O 3. No Air - אין לי כח לרשום של מי זה

me123

New member
דואט לכבוד המצעד השנתי!../images/Emo2.gif

אריק ברמן עם מירי מסיקה
מיוחד מיוחד מיוחד מיוחד מיוחד מיוחד מיוחד לגלגלצ.... מיוחד לגלגלצ!!!! מעניין איך הוא
אריק ברמן כתב... אז אני כבר יודע מה הציפיות שלי

me123

New member
../images/Emo222.gifמקום 15

Better in time - Leona Lewis חבל
שיר טוב
אולי זה אומר שדאפי עפה סוף סוף!

me123

New member
../images/Emo104.gifמקום 15 - כניסה חדשה!../images/Emo13.gif

נמשים - אמילי קרפל
עמרי קטע את ה-"שעות ארוכות של בטלה, חוסר מעש..."
לא נורא
שיעלה

me123

New member
היה היה - 1972../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

המוזיקה של DIGGER
Hot Butter - Popcorn

limors2

Well-known member
כמה נורא שזה היה במקום השני/tapuzforum/images/emo6.gif

TheRasmus

New member
בטח יהיה בשבילך עוד יותר נורא לשמוע

שהשיר הזה נחשב ללהיט הקיץ של אותה שנה, והושמע באופן מסורתי ב"הפסקה פעילות" כמעט בכל בית ספר בארץ. עוד נתון משעשע, השיר סיים גם באותה שנה במקום השביעי במצעד השנתי ועקף יבין היתר הרבה שירים שהפכו עם הזמן לקלאסיקות כדוגמת Imagine של ג'ון לנון (מקום תשיעי) ו-Heart Of Gold של ניל יאנג (מקום 11)

me123

New member
../images/Emo222.gifמקום 14 - כניסה חדשה!../images/Emo13.gif

Hometown glory - Adele עד עכשיו צדקתי
אם היא הכניסה החדשה היחידה, אז צדקתי לגמרי

limors2

Well-known member
הוא לא יגיע../images/Emo4.gif

הוא אחד מהשירים האלה שטובים מידי בשביל המצעד ואנשים לא מעריכים אותם.

TheRasmus

New member
טוב שנזכרו באמת

השיר כבר יצא באוקטובר 2007. אם יש צדק השיר הזה יגיע למקום הראשון כי הוא (ביחד עם Standing Next To Me) שני השירים הכי טובים ברשימה לדירוג, ובכמה רמות מעל שאר הדברים במצעד.

למעלה