מצעד האהבה

yavin

New member
../images/Emo41.gif מצעד האהבה ../images/Emo41.gif

עוד מעט מצעד האהבה. מי מפה הולך? [אם הולך] דרך אגב ידעתם שמצעד האהבה זה עקרונית מצעד המוזיקה האלקטרונית רק בישראל שינו את השם למצעד האהבה...! חי חו חה יום מתוקי ! ועוד מעט לימודים [ למי שלומד.. חח] איך כבר מוכנים או רוצים עוד חופש?

השאלה הכי מפגרת ששמעתי..../images/Emo4.gif

כן! אני רוצה לחזור ללמוד!!!!!! אני רוצה לקום כל בוקר ב7 בשביל ליסוע לבגין המסריח הזה!!!!! יאי! איזה כיף!!! אויש יבין נו באמת..

yavin

New member
../images/Emo132.gif לימודיםם זה דבר חשוב !

חי איזה חשוב איזה בטיח... תיראו את ביל [גיץ] סילקו אותו מהביה"ס ותיראו אותו עכשיו מליונר ומדונה אותו הדבר סילקו אותה מהבי"הס ותיראו אותה עכשיו.... [דרך אגב תיקראו את הספר "אבא עשיר אבא עני" זה ספר טוב בנושא הזה]

Devils Delusion

New member
צודק אבל יש ילדים כמוני

בלי כישרון כלשהו שלא עומדים להצליח בלי השכלה חחחחחח השכלה חחחחחח אני חחחחחחח השכלהההההההההה חהההההההההה קרעתי את עצמי

S h A b i T

New member
אני אולי הולכת למצעד ../images/Emo45.gif

אמממ... ולא, לא מוכנים ללמוד
רק המחשבה על זה.....

S h A b i T

New member
אה ויש לי שאלה

יש תלבושת אחידה בבגין ובגוונים
לא הבנתי את זה עוד ..

Devils Delusion

New member
ממה ששמעתי אז רק בבגין

אלמוגגגגגגגגגגגגגגגגגג מה אנחנו עושות מחר? מה? מה? מה? מה? מה? מה??????????????????????????????

../images/Emo7.gif יופי יבינה תדכא אותנו

מה אתה מזכיר עכשיו תלימודים?!?!?!?! רק המחשבה שאנחנו חוזרים שוב ללמוד מדכאת אותנו...!!! ואני מקנאת בך שאתה לומד 5 ימים בשבועעע לא פייר:(

yavin

New member
לה לה לה לה

ספרי מה עשית בים המלח ואיך היה... חחח

פאצי

New member
מה?!

אוף - אז מתחילה שנת הלימודים (מקווה לשביתה) היום הייתי בבגין (מבחן בג"ג) ואין לכם מושג איך שיפצו את השכבה שלנו י"א... לשעבר י', צבעו בצבע חום שמנת ועשו פאנלים ממש בעעע - וחוץ מזה אז יש תלבושת אחידה - אבל לעמוד בפני המורה?! מה נסגר???? ויבין לומדים חמישה ימים?????!!!!!! תגיד שכן!!!!! ומאיפה לך?

yavin

New member
לא.. בבגין לומדים 6 ימים.. חחח

אני פשוט עובר ביה"ס חח אז שם לומדים 5 ימים....

למעלה