היי וברוכה הבאה בובה!!!
רק רציתי לברך אותך על הצטרפותך לפורום טוב, וגם להגיב על חלק מהדברים שנארמו פה (רובם בנימה ממש מכוערת!) תראו... כולנו (כמעט כולנו) מתגעגעים רצח נכון? מה אתם עושים כדי לא לשכוחח את הארץ? את החברים? את המקומות? מדברים עם אנשים שמכירים, שיזכירו לכם את החמימות, שידווחו לכם על שינויים במקומות לא? מי עוד יוכל לספר לכם על מקומות שאתם אוהבים? מישהו שכבר לא שם שלוש או ארבע שנים? אה? כל אחד מקבל את המעבר שלו בצורה שונה ואי אפשר להגיד (כמו שאמרו באחת הודעות פה לא זוכרת ממש מי כבר) שלכולם זה ממש רע, נכון? כי כל אחד מקבל את זה בדרך שונה, יש כאלה שכן רצו לעבור, ודווקא בישראל פחות הרגישו בבית ועכשיו מרגישים סבבה יותר, ויש כאלה שמרגישים כמו התחת שלי ביום חורף... אז תנו צ'אנס לכולם... בסך הכל אנחנו רק פאקינג בני אדם ולכולנו יש זכות להיות חברים באיזה פורום שבא לנו נכון שיהיו בטח הודעות שישראלים שבישראל לא יוכלו להגיב עליהן, אבל מה רע בללמוד על איך זה בכל מקום שלא יהיה בעולם? מה הם יפסידו? מה אנחנו נפסיד מזה שהם ייקראו את ההודעות שלנו? מזה שנקרא איך היה היום שלהם? אפילו שהוא לא יהיה מלא בשתייה של אנגלים, צביעות של ניו זילנדים או מה שלא יהיה... אז שיהיה מלא בחמימות של ישראלים. זה כזה ביגי? כי בסך הכל אני יכולה להגיד כחברת פורום שהפורום פה יותר סובב את זה שאנחנו נוער מאשר בחו"ל, יש פה יותר על בעיות של "החבר שלי" "החיים שלי"בגדים וכאלה... אז נוער שמבין עניין ולא יעשה קטעים של "בוגדים, זונות, תוקעים סכין בגב" תמיד מוזמן לכאן מבחינתי, ומקווה שיהיו עוד כאלה... אבל באמת צריך להבין עניין ולא להיות אנטי ולהבין שכולנו פה מנסים להתגבר על הצרות שלנו ואני יכולה להגיד שיש פי אלף סיכויים שעכשיו מישהו ישראלי שלא יודע איך זה לחיות בניו זילנד יגיד לי שיהיה סבבה ושאני אהנה מהחיים יכול לעזור לי הרבה יותר מניו זילנדי (אפילו אם מדובר בחברה או ידיד או וואטאוור) יגיד לי כזה דבר זה פשוט ככה... חיו ותנו פאקינג לחיות ושוב.... ברוכה הבאה טלי! מקווה שאם מישהו פה עשה עלייך רושם לא מוצלח במיוחד ששכחת מזה כי כולם פה באמת הכי אחלה שבעולם (אה... תרתי משמע חיחיח)