מצטרפת

היי היי חכו רגע!! ../images/Emo46.gif

מי אמר שאף פעם לא גרתי בחו"ל ?? גרתי ארבעה חודשים בפראג,בעיר שלא "נחשבת" כ"כ,והיה לי את ההכי כיף בעולם! ואגב ,גם גרתי חודש בלונדון אצל חברה שלי,ואני גם נוסעת אליה הרבה בשנה...ככה שאני כן יודעת מה זה לגור בחו"ל! ואפילו בלונדון שהייתי שם הרבה , וזה לא כ"כ ניקרא שגרתי שם,עדיין,לא היה לי רגע משעמם אחד.יש מיליון דברים לעשות בעיר הזאת.ובקשר לאנשים,דווקא כולם היו נחמדים ולא פגשתי שם אנשים קרים,ואני חייבת לציין שהגברים הבריטיים הם הסקסיים ביותר שפגשתי אי פעם והם יודעים לעשות חיים!

kit k@t

New member
now thats just funny

visiting is NOT living. everybody. get this threw your heads, living is not the same as visiting!!!!! ahhhhhhh kat

eori

New member
חחחחח אני לא מבין תקטע...

אני יודע שאני חוזר על מה שאנשים אומרים פה אבל לדוגמא אני,זכר(או לפחות ככה אני חושב חחח),לא יכנס לפורום נשים בהריון,מה יש לי לחפש שם?!?!? אותו דבר פה אני אגיד צמה שאמרתי לשני שרצה להצטרף "בלי לקטול או משהו,מה הלך לך לאיבוד פה?!?!" באהבה גדולה אורי (ואני באמת לא מנסה להיות מגיל:))

Sparker

New member
דוגמא לא ממש טובה...

ומה אם היית אישה (לא בהריון, אולי אפילו שלא רוצה להכנס להריון)
אז לא היה מתאים שתכנס לפורום נשים בהריון
כי אתה רוצה לראות איך זה, כי זה מעניין אותך, כי אתה סקרן... כל התגובות שלכם ממש לא במקומן
ואני מדבר גם על ה"קבלת פנים" בשרשור השני. זה לא כאילו אנשים שגרים בישראל התערבו בשרשור חוויות שלכם ממדינה אחרת ואמרו שאלו שטויות או שאתם מגזימים, אלא אלה אנשים שקוראים את הפורום, מוצא חן בעיניהם, והם רצו שתדעו שהם פה קוראים, ושהם מישראל. האנשים שהצטרפו הם נוער, והם ישראלים כמוכם. הפורום הזה הוא לא פורום מקצועי כמו "נשים בהריון". זהו פורום חברתי
ואם תסתכלו טיפה מסביב, תראו שבשביל להגיב לרוב השרשורים לא צריך להיות בחו"ל, אלא להיות נוער. וגם זה לא הכרחי. כל אחד מכם חי במקום אחר על הגלובוס, גר בחו"ל מסיבות שונות, ועבר חוויות שונות בהתאקלמות שלו. לא כולם קיפצו מדירה לדירה כמו פילר, ולכל אחד הייתה התאקלמות שונה... אני דווקא חושב שנוכחות של צד ישראלי בפורום (אנשים נורמלים, לא ה"ציוניים" שיורו לכם לחזור מיד) מוסיפה עניין לפורום... ותחשבו על זה. אייאיאיאיאי

feeler

New member
sparker

you're hardly even here, you're not active, and you do nothing. d'you really think you have the right to tell us off?

me85

New member
what did I do?

Nitzan, can I plese know whay do you hate me and why did you call me a "kalba meatzbenet" I am insolted Chava

יא אילת!!!

מגניב מגניב מגניב! איך בא לי להיות באילת שוב! ולא נראה לי שתשרדי הרבה זמן בלונדון, המזג אויר בין לונדון לאילת הוא *קצת* שונה... בכל מקרה.... welcome ואני מקווה שתהני בפורימנו(???) ההולך ודועך...

kpln

New member
דועך?../images/Emo12.gif

אני הייתי בפורומים מקצועיים, ובפורומים של תמיכה טכנית, שהם כביכול פורומים שאמורים להיות הכי פעילים בעולם שכל הזמן יש שאלות ותשובות. חלק מהם היו פחות פעילים מהפורום הזה. תתעוררו! אם לכמה ימים, שבועות אין כ-ל - כ-ך הרבה הודעות זה לא אומר כלום! אני נעלב בשם שאר חברי הפורום אורן

justnoa

New member
היי וברוכה הבאה בובה!!!

רק רציתי לברך אותך על הצטרפותך לפורום טוב, וגם להגיב על חלק מהדברים שנארמו פה (רובם בנימה ממש מכוערת!) תראו... כולנו (כמעט כולנו) מתגעגעים רצח נכון? מה אתם עושים כדי לא לשכוחח את הארץ? את החברים? את המקומות? מדברים עם אנשים שמכירים, שיזכירו לכם את החמימות, שידווחו לכם על שינויים במקומות לא? מי עוד יוכל לספר לכם על מקומות שאתם אוהבים? מישהו שכבר לא שם שלוש או ארבע שנים? אה? כל אחד מקבל את המעבר שלו בצורה שונה ואי אפשר להגיד (כמו שאמרו באחת הודעות פה לא זוכרת ממש מי כבר) שלכולם זה ממש רע, נכון? כי כל אחד מקבל את זה בדרך שונה, יש כאלה שכן רצו לעבור, ודווקא בישראל פחות הרגישו בבית ועכשיו מרגישים סבבה יותר, ויש כאלה שמרגישים כמו התחת שלי ביום חורף... אז תנו צ'אנס לכולם... בסך הכל אנחנו רק פאקינג בני אדם ולכולנו יש זכות להיות חברים באיזה פורום שבא לנו נכון שיהיו בטח הודעות שישראלים שבישראל לא יוכלו להגיב עליהן, אבל מה רע בללמוד על איך זה בכל מקום שלא יהיה בעולם? מה הם יפסידו? מה אנחנו נפסיד מזה שהם ייקראו את ההודעות שלנו? מזה שנקרא איך היה היום שלהם? אפילו שהוא לא יהיה מלא בשתייה של אנגלים, צביעות של ניו זילנדים או מה שלא יהיה... אז שיהיה מלא בחמימות של ישראלים. זה כזה ביגי? כי בסך הכל אני יכולה להגיד כחברת פורום שהפורום פה יותר סובב את זה שאנחנו נוער מאשר בחו"ל, יש פה יותר על בעיות של "החבר שלי" "החיים שלי"בגדים וכאלה... אז נוער שמבין עניין ולא יעשה קטעים של "בוגדים, זונות, תוקעים סכין בגב" תמיד מוזמן לכאן מבחינתי, ומקווה שיהיו עוד כאלה... אבל באמת צריך להבין עניין ולא להיות אנטי ולהבין שכולנו פה מנסים להתגבר על הצרות שלנו ואני יכולה להגיד שיש פי אלף סיכויים שעכשיו מישהו ישראלי שלא יודע איך זה לחיות בניו זילנד יגיד לי שיהיה סבבה ושאני אהנה מהחיים יכול לעזור לי הרבה יותר מניו זילנדי (אפילו אם מדובר בחברה או ידיד או וואטאוור) יגיד לי כזה דבר זה פשוט ככה... חיו ותנו פאקינג לחיות ושוב.... ברוכה הבאה טלי! מקווה שאם מישהו פה עשה עלייך רושם לא מוצלח במיוחד ששכחת מזה כי כולם פה באמת הכי אחלה שבעולם (אה... תרתי משמע חיחיח)

למעלה