מצטרפת

../images/Emo41.gifמצטרפת ../images/Emo41.gif

שלום! קוראים לי טלי אני בת 16 מאילת,ישראל ואני כבר הרבה זמן קוראת בפורום והגיע הזמן לדעתי שאצטרף...אני נורא ישמח להכיר אתכם אתם ניראים לי אחלה של אנשים! אין לכם מושג איך אני מקנאה בכם שאתם לא גרים בארץ הזאת,אלא בחו"ל...בטח עכשיו תגידו איזה שטויות את מדברת את לא יודעת מה זה לגור בחו"ל במדינה זרה בלי שפה ובלי חברים,אבל אני כן יודעת מה זה ובכל זאת הייתי נורא שמחה להתחלף! תאמינו לי החיים פה לא משהו...בכיף הייתי מחליפה עם מישהו מלונדון עכשיו,אני חולה על העיר הזאת , על האנשים ,האוירה והתרבות השונה! אגב יש פה מישהו מלונדון?..

CosmikDebris

New member
What's the time?

It's time to get ill! מצטער על זה פשוט הייתי צריך להוציא את זה מהמערכת שלי, אני חולה באסה היה מישהו בלונדון אבל הוא חזר לישראל. Whats the time? its time to get illllllllll beastie boys rock my fuckin world

feeler

New member
סליחה.

אבל אני חייבת. זו הפעם השניה ביומיים שמישהו מישראל מצטרף לפורום שלנו. ולא שיש לי משהו נגד אנשים מישראל שמצטרפים, אלא אם הם גרים בישראל ויודעים שהם ימשיכו לגור בה בינתיים, לפחות. אבל אתם לא ממש יכולים להיות חלק מהפורום הזה. אתם לא עוברים את החוויות שאנחנו עוברים. אתם לא ממש יודעים מה זה להיסחב בין דירות כל היום ולהחליט סופסוף על משהו, ואז להתחיל לבנות מחדש את החדר. את הבית. את החיים. אז בבקשה מכם, תקראו. תגיבו אפילו לפעמים אם ממש בא לכם ואתם לא יכולים להתאפק. אבל אל "תצטרפו לפורום". זה פשוט בלתי אפשרי. ניצן שמצאה דירה. ושוב, סליחה על ההתפרצות.

mini shaham

New member
ניצן מצאה דירה??

באמת?? :) איזה יופי! מתי עוברת? ודרך אגב לי יש זכות להיות פה נכון? :) את מאשרת לי? :) פליזזזזזזזזזזז חחח

feeler

New member
תגיד, מה יש לך עם לגרום לי לבכות?

אני הייתי מרשה לך, אבל אני לא איווה. או ענת ארנון. או חווה (אויש. חווה. שונאת אותה, כלבה מעצבנת! אבל אם בא לך, תכתוב לפעמים.רק אל "תצטרף לפורום"... ודברו עם יהודה על קומבינה... אוהבת אותך (ואתה יודע את זה), וגם את כולכם, ניצן

mini shaham

New member
חח אין, זה פשוט לא יעבוד..

הוא לא יכול לסדר... אבל אני אצלם תמונות ואז כשהם יחזרו מפיתוח אני אשלח לך, מבטיח! ותעני לי לאימייל או לאיסיקיו, פאגרת! לשאר חברי הפורום, אני מצטער שאני וויצמן עושים פה שיחות אישיות פשוט בקושי יוצא לנו לדבר.. הפרשי שעות וכאלה..

feeler

New member
thanks for the pics...

and an answer to the question: to your excercises in the morning. no time at night. pls video tape it and send it to me.

mini shaham

New member
חחח

אהבתי את התשובה ההחלטית שלך :) אוף תכתבי לי איזה אימייל ממילא יש לך שם מלא זמן פנוי! :) אני רוצה לשמוע ממך לא יוצא לנו לדבר!

kpln

New member
אני גם נחשב? :-|

תראי, אני גר בארץ, לא מתכנן לעבור לחו"ל בקרוב, וגם לא הייתי בחו"ל לתקופה של יותר מחודש בתקופת הנעורים שלי. אבל אני כן יודע על מה את מדברת. ועוד דבר.... אם את יודעת את השפה, לעבור לחו"ל זה בדיק כמו לעבור דירה למקום רחוק, רק שלוקח הרבה יותר זמן לשים לב שהקשרים עם החברים מתרופפים ושצריך חברם אחרים. אגב, גם מנסיון.... בכל מקרה - אני לא קראתי עדיין את שאר התגובות פה אבל אני מסכים איתך בתנאי שמפריעים פה או מעירים לא לעניין ואז זה יכול להיות גם מישהו שגר בחו"ל. אני מקווה שבהודעה שלך לא התייחסת אלי, כי באתי לפה כי 2 אנשים שאכפת לי מהם הזמינו אותי, ויותר מפעם, ואני חושב שאשאר, כי מצאתי פה אנשים שאכפת לי מהם. מקווה שאני לא מפריע אורן.

LiA n

New member
->

אל "תצטרפו לפורום כי אתם לא גרים בחו"ל" אוקיי אולי תכתבו את זה לפני שבכלל נכנסים-אין כניסה למי שגר בארץ..כי פשוט לא מעניין אותנו מה אתם חושבים.. קראתי פה הודעות שאתם כותבים על דברים בארץ וכל זה ונותנים דוגמאות על הארץ....אז אולי אתם לא צריכים לתת דוגמאות כאלה כי אתם כבר לא חיים בארץץץץץ!!!!! ויש כאלו שכבר כמה שנים אז אתם לא יודעים מה קורה פה..ואיך זה לחיות פה עכשיו-כרגע!!! אפילו אם אתם באים לביקור קצר.. אז זאת שרוצה להצטרף אליכם לפורום וביקרה בחו"ל לא לתקופה קצרה אולי לא יודעת איך זה לחיות שם אבל זה כמו שאתם לא יודעים מה זה פה בשבילה עכשיו בארץ!! ואם היא רוצה לגור בחו"ל בעתיד ורוצה סתם לראות דרככם איך זה אז למה לא?!

kit k@t

New member
read this -->

link. we feel for u, we know that browing up in a strange country (israel) is very hard, and we will be here for you whenever u feel like u miss your home (israel), and whenever you will be too lazy to get out and buy falafel we will all cry with u. give me a break! what? what will you write here about? kat

kit k@t

New member
im still sleeping.

this msg came out all backwords.... but u got the point. we really dont mind you writing here, but i just dont see what u can give to this forum. would you go to a forum of 60+, say its cool and join it? kat

CrazyDiamond87

New member
שלום?

תראי אין לי שום דבר נגדך.. ואין לי בעיה שאנשים מהארץ מצטרפים לפורום ושואלים שאלות ומדברים ומתעניינים... אבל זה כבר מפריע לי שאנשים מביעים דעה לגבי לגור בחו"ל... אם היית בלונדון ואהבת אותה זה לא אומר שזה מקום נהדר לגור בו.. כולנו פה ישראלים ורובנו היינו חוזרים לארץ כל רגע. את לא יודעת איך זה לגור במדינה אחרת ואל תגידי שאת יודעת.. אין לי בעיה שתצטרפי כאן לפורום אבל עשי טובה אל תגידי שאת מבינה. בכל אופן ברוכה הבאה.

CosmikDebris

New member
הפכתם ת'פורום למין כת כזאת

בשביל להצטרף צריך לעבור את טקס "עזיבת הארץ". היא לא יכולה "לתרום" לפורום? יאללה אני תורם הרבה פחות (ואולי ההפך) לפורום, אבל מותר לי להיות פה רק כי עברתי את החוויה הזאת. היא רוצה לכתוב, אז שתכתוב. נו נכון היא לא תענה על שאלות שקשורות לאיך "אנחנו" שעברנו את כל החרא הזה מרגישים. אבל יש בפורום הזה מספיק בולשיט כדי שכל ישראלי שבא לו יוכל לכתוב מה שבא לו. אם לא יהיה לה מה לכתוב, היא לא תכתוב. אבל התגובות הלא יפות האלה זה ממש לא במקום. תעשו לה טובה, לא מבין למה אכפת לכם. בנימה יותר יפה, ברוכה הבאה לפורום הקט. וסליחה על בתגובות של האנשים פה, פשוט כאנחנו קבוצה של מדוכאים שרוצים להתאבד, אז אנחנו מוציאים את זה על אחרים. עכשיו מישהו רוצה לריות בי כי החלטתי לא ללכת להופעהשל אופת'? נ.ב. סליחה על כל שגיאות הכתיב המחשב שלי החליט להיות דפוק אזה אני לא יכול לכתוב כמו בן אדם

kit k@t

New member
you didn't go to see Opeth?

what are you? crazy?!?! grrr, how could you not go? i love opeth... you people.... and about the girl or who ever it was that wants to join the forum. like i said, i really dont mind, but will s/he write here? all we talk about is how much we miss our homes, having someone that is in israel and that is saying how much s/he hates it, and how lucky we r that we r here is simply annoying. kat

CosmikDebris

New member
opeth my love

i went to see them last year so i figured, this yeard ill save myself the money and wait for next year. but.... now i feel bad :'( so let her write what she wants and if u gett anoyed deal, i get annoyed by a lot of people here (ahem aehm mister 21) but who fucking cares

Julia16

New member
צודק! נו באמת, מזאת ההתנפלות הזאת??

אפשר לחשוב, אז הילדה לא יודעת איך זה לגור בחו'ל והיא לא חוותה את מה שאנחנו חווינו והיא לא עברה את מה שאנחנו עוברים. אבל.. להזכירכם, אין פה יותר מדי משתתפים בפורום הקטנטן הזה שלנו, ואני חושבת שכל אחד, גם ישראלים מהארץ יכולים לתרום לו. זה שהיא לא גרה בחו'ל לא אומר שהיא לא יכולה להשתתף מדי פעם בדברים שקשורים לענייני חברה וזה, וכמובן לקרוא ולהנות בשקט. מה שכן קצת עצבן אותי במה שהיא אמרה היה החלק של: 'אני מזה מקנא בכם שאתה גרים בח'ול... ו- אני יודעת איך זה לגור בח'ול'. שני המשפטים האלה היו מעצבנים כי הם כמובן לא נכונים. אין לך מה לקנא בנו כי את לא ידועת בכלל איך זה. יש לך איזה שהיא אשליה מסויימת לגבי איך החיים בחו'ל נראים, ואני כבר יכולה לנפץ לך את האשליה הזאת ולהגיד לך שהיא לא נכונה ושאין לך מה לקנא. המשפט השני בכלל היה מעצבן כי לא מתוקה, את לא יודעת איך זה לגור בח'ול. את לא יודעת מה אנחנו עוברים פה וכמה קשיים יש לנו. ואין לך מה לאהוב את האופי של האנשים מלנודון, כי הם כולם אנשים קרים, מרוחקים ומאוד מאוד סגורים בתוך עצמם. ותאמני לי שמביקור של שבוע או משהו עוד לא מגלים שום דבר על איך שהאנשים שם מתנהגים או על ה'תרבות' שלהם, שמבססת על שתייה בלי גבול והשתכרות כל יומיים.(ואני מניחה שהיית שם בביקור אחרת לא היית מרגישה שאת כבר יודעת לכאורה איך החיים שם) בכל מקרה, חוץ מהקטע הזה שהיה קצת מעצבן, את מוזמנת להשתתף בפורום שלנו ולהנות! בייי

kit k@t

New member
thats what i was talking about

for the million time, i dont mind her writing here. but hearing how lucky we r and how much israel sucks (even if its true), is very annoying. kat

למעלה