מצטרף חדש|

coconut56

New member
../images/Emo41.gifמצטרף חדש|../images/Emo41.gif

היי אני בן עוד מעט בן 14 מישראל
. עיינתי בפורום הזה וזה נראה ממש מגניב לדבר אם נוער בחו"ל.. אז לפי מה שקראתי יש כאן ילדים דיי נחמדים.. אני קורא בפורום הזה דיי הרבה זמן ככה שאני מעודכן פה... אז מהיום אני כאן אוקיי?

FriendlyFriend

New member
אה!ידעתי שאני מכירה אותך מאיפה שהוא

אתה מפורום קוויזים...וואלקם

coconut56

New member
היי היי../images/Emo2.gif כנס/י

קראתי את הכרטיס האישי שלך ובהודעות האחרונות שלך בפורום את\ה כותב\ת ממין זכר ועכשיו את\ה מדבר\ת אליי במין נקבה אז מה את\ה?

FriendlyFriend

New member
חחחחחחחחח (סיון,לא להיכנס)

אני בת, אני מנסה לעבוד על סיווני (מנהלת הפורום) היא לא מאמינה לי שאני בן 17 והשם שלי הוא עומר, אז אל תספר לה... חחח אני שיר, בת 12.5 בטורונטו, קנדה..........אני קופצת לפורום קוויזים לראות את הקוויז שלך

coconut56

New member
מה?!?!../images/Emo12.gif

אני מצטט: היא לא מאמינה לי שאני בן 17 אז אל תספר לה. היי אני שיר בת 12.5 מטורונטו! תחלטי כבר!

sivani

New member
חחחח היא לא באמת בן 17

היא בת 12.5 מטורונטו, והיא מנסה נואשות לעבוד עלי שהיא עומר בן 17,אבל פשוט לא הולך לה

FriendlyFriend

New member
מה?! שיר היא אחותי!

וסתם כתבתי את ההודעה ההיא.......למה ניכנסת? ולא, אני עומר בן 17. יש לכם בעיה, כי אני יהיה תמיד עומר בן 17

FriendlyFriend

New member
הנה, רואים? פשוט זה היה ממקודם

המשתמש של אחותי.......אז שלום כולם, אני חדש בפורום

coconut56

New member
סיוון../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?|

יש לך פה הוכחה שזה עומר בן 17

זאת קונספירציה-הסבר בפנים

זה ניק שהיא הרגע פתחה 375891 זה מספר הכרטיס האישי עכשיו אני אפתח ניק חדש זה מספר הכרטיס של הניק החדש שלי: 375909 עכשיו אתה מבין שהיא פתחה אותו בדיוק לפני 5 דקות? הרי זה מספרים עוקבים..

עומרבן17

New member
כן, פתחתי חדש!

בגלל שעכשיו החלטתי להצטרף לתפוז על שמי, ולא על שם אחותי, סבבה, אל תאמינו

FriendlyFriend

New member
מה אתה עושה פה?! ../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

לך תמצא את הפורום שלך......... נ.ב אכלתי לך את הפיצה האחרונה
אם תכתוב בשום (וחסר לך לספר פרטים!!!!!!!!!!!!!!1) אני יאכל לך את כל הפיצות שתאכל בחיים.

למעלה