מפגש

©big smile©

New member
../images/Emo41.gif פרטים לאלה שלא יודעות ../images/Emo41.gif

המפגש מתקיים מחר בקניון עזריאלי בתל אביב. בשעה 14:00 קבענו בטאוור רקורדס, שנמצא בקומה השניה של הקניון. שם אנחנו נתאסף עד השעה 14:45 בערך, ונחכה לבנות הפורום. אני אהיה שם מוקדם, אז אם מישהי מסתבכת או צריכה להגיד משהו - תתקשר [תשלחו במסר, למי שצריכה את המספר]. ויש לי משהו קטן להגיד חוצמזה - אני ממש אשמח אם בנות יקחו על עצמן להכין איזו פעילות קטנה או משהו בסגנון, כדי שלא נתייבש שם. יש בנות שרוצות להגיע מאוחר, ואנחנו רוצות לחכות להן שפויות ולא מתות משעמום, אז... אם יש כאלו שמוכנות להכין משהו, זה יהיה מאד נחמד. [אני אשתדל מאד להמציא איזה משהו גם, למרות שאני לא רואה את עצמי ממש עושה את זה כרגע. אני יודעת שהבטחתי, אבל יותר מדי דברים קורים כאן שלא ממש מאפשרים לי להתפנות לזה, אז אני מצטערת :\, אבל אני באמת אשתדל]. יאללה בנות, בשרשור הקודם הרבה כתבו שהן באות, אז להראות נוכחות בבקשה

©big smile©

New member
ואם אתן רוצות שזה יהיה יותר מאוחר,

זו גם אפשרות. אבל חשוב שלכולן זה יסתדר.

adiss90

New member
../images/Emo35.gif אממ יש לי שאלה דבילית נורא ../images/Emo35.gif

כבר קרה שהלכתי עם כל פורום "רק בישראל"(הנוסטלגיה..) להיות קהל בתכנית, ואז זה היה "אמא אני משתתפת בפורום באינטרנט על רק בישראל והזמינו אותנו להיות קהל". מה הפעם? "אמא אני בפורום של בנות ואנחנו הולכות להיפגש סתם בעזריאלי"? ההורים שלי צמאים לפירוט גם כשאני הולכת למכולת לקנות חלב!

©big smile©

New member
כן, למה לא?

תגידי לה שאת משתתפת בפורום בנות, ויש מפגש פורום. כולן נפגשות בעזריאלי וסתם מבלות חצי יום ביחד. אמא שלי מודעת לדברים האלה כבר יותר מ5 שנים... זה לא משהו מוזר.

Small talk

New member
אוי אני באותה בעייה ופחדתי שאני אשמע טיפשה

אממ אמרתי לאמא שאני נפגשת עם חברה בעזריאלי. הבעיה שפעם שעברה שנפגשתי עם מישהי מהפורום בעזריאלי (לא מפגש רק אני והיא ובסוף זה לא יצא בכלל) היא התחילה להתעניין ולשאול שאלות ודיי לא עניתי לה כאילו -"מאיפה את מכירה אותה?" "מאיפשהו..." והיא דיי חשדה אבל אני מקווה שהפעם זאת לא תהיה בעיה. עוד עצות מישהי?

רייל

New member
תגידי שאת הולכת לפגוש חברה שהכרת דרך

חברה שאמא שלך כבר מכירה. זה יכול לעבוד, לא?

TiKi PooH

New member
את באה לפגוש אותי [: (;

הייתה לך ניובית בבית ספר שלא ראית כל החופש וזה!!1

adiss90

New member
אמא שלי אפילו לא שאלה איך קוראים לך../images/Emo6.gif

אל תקחי את זה קשה, שירוש. היא כנראה הייתה נורא עסוקה.

למעלה