מפגש

קלפטון1

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

חברים וחברות יקרים, הוחלט שנלך על יום שלישי,אני מודע לעניין שיש מספר חברים שאינם יכולים להגיע ביום זה, ואני מצטער, משיקולים אשר מצאנו לנכון החלטנו בכל זאת ללכת על יום שלישי,דמוקרטיה עדין. אז לכל החברים והחברות שיכולים להגיע מחר, יום שלישי ה19/12 בסביבות 11 וחצי בקניון חיפה, להביא כלי נגינה והרבה מצב רוח לתלונות, לתמיכה ולכל השאר אנא השאירו הודעה מפורטת מתחת להודעה הזאתי. חוץ מזה המספר פלאפון שלי הוא:050-9949249, אם אתם צריכים לדבר איתי. אז שנראה כמה שיותר מחר ויום נעים.

Adidason326655

New member
../images/Emo31.gif עדי לא יבוא כנראה אבל...

שווה לברר איתי מאוחר יותר. בא לי לבוא פשוט יש לי עבודה אני אנסה להתחמק.

loomer4

New member
../images/Emo31.gif לצערי

מפאת חזרות רבות ומרובות, אבל תהנו! ותצלמו תמונות.

איפה האנשים מהצפון בדיוק?

המפגש בצפון בשביל אנשים מהצפון..איפה הם? אני רואה שאין קהל הפעם, לדעתי כדאי לבטל כי מפגש פורום זה לא 3 אנשים.

loomer4

New member
לפי דעתי הודיעו מאוחר מדי על המפגש

או לפחות על התאריך הסופי. הודיעו היום בצהריים, מה שאומר שמי שלא התחבר היום נגיד, לא ידע מתי המפגש. אז או שתשאירו את זה ככה ותקוו שעוד אנשים יגיעו, או שתדחו את זה להמשך השבוע.

amitBMX

New member
ם היה כרמיאל הייתי בא בכייף.

אבל זה מסתבך לי מידי להגיע לחיפה.

קלפטון1

New member
../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

לפי איך שהרוח נושבת, כמות האנשים שתגיע תיהיה מעטה, לכן הוחלט כרגע לבטל את המפגש. במידה ולמשהו יש רעיון כיצד להפוך בכל זאת את חנוכה לחג פחות מבוזבז מבחינת הפורום, הוא יותר ממוזמן לכתוב הצעה. חג שמח,ותודה על שיתוף הפעולה.

Y036

New member
לפי זה שהוא אומר לאנשים מהצפון

ללכת לעשות בצוללת ג'אם, ניחוש פרוע - לא.

loomer4

New member
דווקא נראה לי שכן ../images/Emo3.gif

סתם. שמע אחי אתה בא להופעת קצב?

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

סליחה, לא ראיתי שהמפגש הוא בצפון, כבר ראיתי שעשיתם לא מעט מפגשים בי-ם וחשבתי שגם זה.. ולא, אני גר ליד נתניה, במושב חור.

למעלה