מפגש

רעיון נהדר!!!

לדעתי זה רעיון ממש נהדר של מפגש משותף עם תמיכה אינטימית בחוטאים. המפגש ההוא היה נחמד מאד, ואולי הפעם יהיה עוד יותר מוצלח........אבל גברים, תראו גם אתם קצת נוכחות מפגשית. !!!

אטיוד5

Active member
רגעעעעעעעעעעע

את רוצה להגיד לי שיש לי סיכוי להגשים שם את החלום הגברי הקלאסי?

מה, לא ידעת???

הכינוי הנוסף שלי הוא: "אשת החלומות" וגם "מגשימת החלומות" או "כל שתבקש"!!!

אטיוד5

Active member
ביקשתי שתי ציפורות במכה אחת

את יודעת להתפצל? את יודעת לעוף? בעניין ההתפצלות, אם יש לך בעיה עם זה, תבקשי עזרה מחברה. ובעניין לעוף, מספיק לי שתרחפי קצת.

רצית 2 ציפורים במכה אחת - תקבל!!!

תאמין לי שיודעת להתפצל, אין לך מושג את כמה אני מתפצלת, לא זקוקה לעזרת חברה. ובקשר לתעופה. נוהגת לרחף מידי פעם בפעם, לשקוע בחלומות, על אהבות כאלה אבודות, על "גבר חלומות" , זה שישלים את "אשת החלומות". לפעמים מתעופפת גבוה מידי, ופתאום....בום
- נופלת
. הרי אף אחד לא מושלם. גם אני לא!!!

פששששששששש.. הפתעתם אותי ../images/Emo6.gif

צ´מעו - לא ידעתי שכל כך הרבה רוצים לפגוש אותי
סתם , סתם.. ההיענות פשוט מפתיעה! חשבתי שתישתפנו לי.. טוף! אז עושה הרושם שאנחנו מתחילים להריץ מפגש.. נעדכן אתכם עם הפרטים. כמובן שהפרטים על המיקום והזמן יימסרו בפרטי לאלו שישאשרו בואם..

מייקי69

New member
אני לא באה ../images/Emo10.gif

הייתי מעדיפה מפגש רק של נתמכים ותומכים.... לגבי ה"חוטאים"..... הממממ.......

אש לי

New member
בטח שבאה../images/Emo24.gif

מייקי דיר באלאק את לא באה תבור חלס תירוצים הפעם ואיזה כייף לראות את אלה שמכירים שוב ולהכיר את האחרים אז....בטח שבאה הלא אני החוטאת הראשית
סחה על היוזמה פסי

מייקי69

New member
ואולי אתם תבואו אלי..... ../images/Emo13.gif

הא? הא? יא שכנה !!! מאה שנה אני מנסה לשים עלייך לאפות ולהושיב אותך אצלי במרפסת !!! לא ככה התחלנו את ה"יחסים" הא? הא?

אש לי

New member
עם שכנות.....עד הסוף../images/Emo13.gif

את יודעת כמה אני אוהבת שכנים??? יש לך מקום לכולם? כי התלהבתי מהרעיון מהיוזמה מהבגרות של רובם למפגש משותף חברה גאה בכם איימי

גם אותי זה מפחיד...

חדשה פה לגמרי. אתכם אני בקושי מכירה, אלך לאיבוד עם מליון ואחד אחרים.

אטיוד5

Active member
אין בעיה

אני מכיר לך את כולם. וגם אני לא מכיר אפ-חד פה.
(חוץ משתיים, בעצם)

אטיוד5

Active member
בלגיות דווקא טוב ../images/Emo13.gif

השילוב המנצח, הולנדיות+צרפתיות. חחחחחחחחח.

רשפים יקרה....מזדהה עימך....

לגבי אותו חשש!!! בליינד דייט המוני???!!! ואולי נלך לאיבוד ביחד??

קדימה, בנות.

הפגישה תהייה בבית פרטי, לא בחוצה! תרגישו בנוח.. מ-ב-ט-י-ח-ה. נשתה , נצחק, אטיוד יעשה לנו סטריפטיז, מייקי תאכל לו ת´קלמנטינות, דיאבלו ממונה הירות.. ומוזיקה!! קדימה. התחילו לארגן דיסקים נורמליים

צרת רבים נחמת טיפשים

רשפים של אור.... לפני חצי שנה השתתפתי במפגש של פורום חטאים ושירי זימה, ואל תשאלי כמה היססתי, וכמה חששתי. החל מ..מה אומר לבעלי, לאן אני יוצאת וחוזרת מאוחר בלילה, וכלה בבעיה הרצינית שלא מכירה אף אחד, ואני לא טיפוס הכי חברותי שבעולם, אז איך אהיה, אולי לא ארגיש בנוח שם, אולי לא אשתלב. תאמיני לי....נהניתי מאד. ולא התחרטתי שהופעתי למפגש ההוא. אז זה היה בחוף הים, מקום שיותר קל לחוש בו בנוח. הפעם , כשזה בבית, גם לי יש חששות, ואולי פחד מחברה לא כל כך מוכרת (יש לי יתרון עלייך - מכירה חלק ממשתתפי הפורום - מהמפגש ההוא), וגם פחד שבמקום סגור, התחושה שלי לא תהיה כל כך נעימה. למרות הכל, אני באה! במקרה הכי גרוע...תמיד אפשר לפרוש. אבל לא נראה לי שארצה לעשות זאת. וכנ"ל לגבייך.

למעלה