מפגש

../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif

אז ככה, חבר´ה. הועלתה הצעה לקיים מפגש משותף עם פורום "חטאים ושירי זימה". הרבה מהמשתתפים הקבועים בפורום שלנו הם "יוצאי" הפורום השכן. ישנה היענות מצד המשתתפים בפורום השכן שלנו ליזום מפגש משותף ועכשיו השאלה מופנית אליכם. התבואו לפגוש את החבר´ה?
כבר הייתי במפגשים שכאלה וזה לא מפחיד כפי שזה נשמע. אני יודעת שהחשיפה קשה מעט אבל בסופו של דבר זה כמה חבר´ה שנפגשים לערב של כיף וצחוקים. אם תהייה היענות מצידכם - נתחיל להריץ את הנושא ולתאם מקום וזמן. מי שמעוניין - שיישלח אלי מסר אישי. פס

|**| סקר מפגש |**|

עלה לאוויר סקר בנושא המפגש. הנכם מוזמנים להצביע. חשובה לי דעתם של כולם - גם אלה שלא מתכוונים להגיע למפגשים בשלב זה.

יש לך שומרות ראש, יקירי ../images/Emo8.gif

אנחנו נשמור שתחזור בבתוליך הביתה, intact

דיאבלו

New member
משהו יכול להתחרות עם השומרות שלי???

נראה אתכם מנסים
פחחחחחחחחחח די. נ.ב : אני ממש מרגיש שמירה צמודה ככה

Alon403

New member
הטיטאניק אולי שקעה...

אבל אולי הן צפו? ברצינות, האם הסיליקון עוזר לצוף? מישהו ראה אם סיליקון צף על מים? אם למישהי מתפלט הסיליקון החוצה בשחיה, זה כמו לחפש עדשות מגע? או לא? אלון - בדרך להקמת סטארט-אפ לגלשנים מסיליקון (תלוי בתשובות)

גם אני הבעתי חשש...

ואני לא יודעת... אולי... תלוי מי... תלוי מתי... בכל מקרה היין עלי! דינה.מית לבטת

mamaliga

New member
די...הוצאת אותי מספור הבירות???..

נו..כרגיל... האמת שמפגש עם החבר´ה זה אחלה דבר,היה כיף בפעם שעברה,לא ככה?????.!!! איך היה הסופ"ש?????????.. שלי די מזעזע-בליינדייט שרציתי לקבור את עצמי.. ומה פתאום בכלל בליינדייט??????.אל תשאל,לחץ חברתי..חההההההההה פרטים בהמשך. נשיקות מותק-ויום טופ. ממליגה.

דיאבלו

New member
יום טוב גם לך

אני מתחפף מהעבודה עוד 7 דקות אז נתקשקש כבר מחר בי די<שמתכונן לחופשת פסח>

תבור.

New member
ברז...

במפגש חטאים אחד הברזתי (באמת..) לגבי מפגש פה תלוי איפה ומתי פסי תסבירי לרווקים ולרווקות את קשיי הנשואים והחוטאים.... יום נפלא ממלי...

צא מזה!!!

בניגוד לפורום השכן - כאן בני הזוג מוזמנים, אם בא לכם להביא אותם. אתה יכול להביא את הזוגה

יללה גמכן...

חלאס עם התירוצים נשבעת לך שאני לא מבינה מה קשיים מה???? דינה.מית חתנת

למעלה