מפגש

lali37

New member
ובואי אני יסביר לך למה

לדעתי זה לא ממש חכם שכל אחת תגיד מתי היא לא יכולה אלא שמיהשי תקח יוזמה ותתן תאריך כל אחת שיכולה לבוא מאשרת וזהו אם הרבה יכולות סבבה עושים ואם לא עוברים תאריך... זה עובד יותר מהר-מניסיון!

The Pink Dragon

New member
אבל ככה זה יותר חביב.

הנה. כל אחת (ממי שמצאה לה זמן ונכונות) אמרה מתי היא לא יכולה, ומתי שכל מי שענתה כן יכולות, מצאנו יום... ואפילו 2! מה הבעיה עם זה?

קודם כל...

אני ממש שמחה שעשיתם סוף סוף שירשור לזה ושאני גרמתי לזה כי ניצלתי איזה אוף טופיק נראה לי וכתבתי גם שנעשה מפגש אז טוב לא חשוב.. בכל מקרה, תראו שעושים במקום כמו קניון וזה זה הרבה יותר נחמד בגלל שגם זה מקום שרוב החברי פורום בדרך כלל יכולים להגיע אליו וגם יש חנויות וכאלה וזה פחות משעמם.. לא שבבית של מישהו יהיה משעמם אבל..יבואו בטח פחות אנשים..(אנשות במקרה הזה..) ויהיה אולי פחות מה לעשות.. ואני יכולה להגיד לכן שאני נורא נהנתי מהמפגש שעשינו בקניון שבעת הכוכבים.. וכמו שהדר אמרה- אנחנו באמת צריכים לעדכן את הכתובת הזאת שעל הקיר בשירותים
אז אני יכולה בבוקר אבל לא יותר מדיי מוקדם... אבל במפגש הקודם נפגשנו באיזה 11 או משהו כזה לא? לא משנה..אז בבוקר הכי נוח לי.. אבל אם אתם מתעקשות אחרי צהריים אז אני לא יכולה ביום ראשון, רביעי וחמישי.. ואני כמו שבטח הבנתן מעדיפה קרוב לבית.. אז בהרצליה או כפר סבא או אפילו ברעננה עירי זה יהיה נחמד.. אבל אני מאוד מעדיפה בקניון
סיימתי את דבריי..

lali37

New member
לדעתי

11 זה מוקדם... בטח יהיו אנשים שיבואו מרחוק... עדיף בצהרים/אחה"צ

Sweet Misery

New member
ב-30? ../images/Emo4.gif

אני עדיין תומכת בשבעת הכוכבים, ושנפגש בסביבות 11:30-12:00. ממפגשים קודמים, אני יכולה להגיד לכם שדברים כאלה נמשכים לאורך הרבה זמן, וגם עם נסיעות, אם מתחילים מוקדם, מסיימים יחסית מוקדם. חוץ מזה, שעה כזו היא שעה נהדרת להסתובבות קצרה ועצירה בג'אנקפודיה חביבית. רק לצורך ההשוואה - המפגש הקודם היה באיזה... 11? וחזרתי הביתה בשבע בערב.

The Pink Dragon

New member
אז נקבע יל ה30? יש התנגדות?

אוקה. בקשר למה שרשמתן, על השעה; אני הייתי ביחסית הרבה מפגשי פורום של פורומכושפות וזה באמת תלוי איפה... אם עושים את זה נגיד ברעננה, והרב גרים קרוב לשם באמת אפשר להתחיל יותר מוקדם. אבל כמובן ש11 וחצי זו שעה נחמדה גם לאלה שגרים קצת יותר רחוק... בקשר לזה שמישהי אמרה שבבית של מישהו זה לא נחמד, טעות חמורה. המפגשים האלה הם הכי טובים! יושבים כולם יחד, מזמינים פיצה, רואים איזה סרט ומבלבלים בשכל בהשתגעות טוטאלית... אבל כבר קבענו על קניון, לא? אם כן, אני בעד 7 הכוכבים, או כמובן משהו שקרוב אלי כמו כפר סבא-רעננה..

../images/Emo45.gif

טוב, אז עד עכשיו:
ב-30.7, יום רביעי?
ב-11:30 או ב-12:00?
קניון שבעת הכוכבים. עוד משהו? מישהו מתנגד? רוצה להציע רעיונות אחרים? אה, ומפגש בבית של מישהו זה אכן שווה

blue dragonfly

New member
../images/Emo45.gif

אממ כן, מתאים לי
ולדעתי מפגש בבית של מישו זה יכול להיות ממש כיף, אבל זה הרבה יותר מסובך למצוא את זה ולהגיע
....

The Pink Dragon

New member
../images/Emo45.gif

גם למפגש וגם להודעה... היה אצלי פעם מפגש של פורומכושפות... מישהו (חוץמשמרית ואופיר) יודע איפה זה משמרת בכלל?

לדעתי...

תראו ה-30 ביולי זה עוד הרבה זמן! ולדעתי עכשיו בחופש צריך שלפחות יהיו לנו עוד 2 מפגשים! כי זה כיף! וזה נחמד במיוחד שנפגשים בקניון.. אבל אפשר נגיד מפגש אחד לעשות קצת יותר מוקדם מה-30 לחודש בקניון שבעת הכוכבים ואת המפגש השני נגיד לעשות באוגוסט בבית של מישהו.. אבל אני בעד שהמפגש הזה יהיה בשבעת הכוכבים בבוקר.. אבל לא יותר מדיי מוקדם.. וזהו..

אני כן כותבת!

אבל ואף אחד לא מתייחס אז אני מעדיפה לא לכתוב הרבה.. אבל אני קוראת את כל ההודעות פה כמעט!

אבל את לא חבר פורום!

יש לי כזאת טבלה של אנשים שבאמת כותבים פה.. ואת לא כותבת! ואני רוצה שתכתבי אבל את לא! יש לנו פה כל כך הרבה דיונים ובאף אחד מהם את לא השתתפת, ויכלת. זה לא הגיוני שלא תכתבי פה בכלל אבל תגיעי למפגשים.

שמרית זה לא פייר!

אני לא יכולה תמיד לכתוב בפורום! אני גם לא כותבת ממש בפורומים אחרים אבל היו הרבה תקופות שאני כתבתי פה הרבה והרבה בנות פה מכירות אותי ובקשר איתי כולל את! אז אני כן בפורום ואני נהנת לדבר עם הבנות פה ואתם ממש חמודות ואני אוהבת להפגש איתכם אז אל תהיי כזאת..

אני לא "אל תהיי כזאת"

זה פשוט.. לא הוגן לאנשים אחרים.. חצי מהחברים פה הם חדשים, שאת לא מכירה. כי את לא כתבת פה בזמן שהם כתבו. פשוט.. תתחילי לכתוב!

The Pink Dragon

New member
שמריתי... את לא יכולה להגיד לה לא

לבוא..
... לצעוק עליה, כן. לאמלל אותה, כן. להגיד שזה לא הגיוני שהיא תבוא - לא ממש...

למעלה