מפגש

The Pink Dragon

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

אוקי. נעשה את זה מסודר. מניסיוני הרב באירגוני מפגשים של פורומכושפות, הגעתי למסקנה שהתאריך והמקום הם הדברים הקשים ביותר לאירגון כללי (וגם הילחידים אם אני לא טועה
) כל אחת, תרשום תאריך שפנוי אצלה בלוח. (אפשר גם לרשום מה
ל-|Y| [למה אין אייקום כזה?!} אם זה נגיד, שבוע פנוי.) וכמובן גם המקומות הכי מתאימים לדעתה (עד 3 מקומות). ו... יאללה! אנחנו רוצות להפגש לא?!

PURPLE CHICKEN

New member
מממממ....

טוב, יותר קל לי לכתוב מתי אני לא יכולה.
אז ככה, אני לא יכולה ב: -- 5-6 ליולי. (לא שהמפגש יהיה בתאריכים האלה, אבל...
) -- 20-24 ליולי. (מחנה קיץ.
) אני גם אמורה לטוס לחו"ל או לאילת מתישהו, אבל אני עוד לא יודעת מתי, אז ברגע שאני אדע- אני אודיע.
אני כן יכולה בכל זמן אחר. כי גם אם יהיו לי תוכניות, דה הל ווית' דה תוכניות, יש מפגשפורום!
בקשר למקום - לא משנה לי. זאת אומרת, אני מעדיפה באיזור ת"א והמרכז, אבל אני מניחה שאני פשוט אתאים את עצמי למה שלא יהיה.

blue dragonfly

New member
../images/Emo13.gif

טוף, אני לא יכולה לכתוב כאן עכשיו את כל התוכניות שלי לחופש כי זה ארוך ומסובך ולא מעניין (אותכם)
. אז אני פשוט אתאים את עצמי ומקסימום אם תיקבעו תאריך שממש לא נוח לי, אני אגיד
אבל דנדוש צודקת, דה הל ווית' דה תכניות, מפגש פורום בראש סדר העדיפויות שלי
ולמי שתוהה למה אני בהכרה בשעה כזאת, אז פשוט לא הייתי בבית כל הלילה (מרתון סרטים בבית ילדים) וארבע כוסות קפה וכוס אחת קטנטונת של קפה שחור עשו פלאים
. בעע פרויקט המכשפה מבלייר 2 זה סרט רעעע

אמממ..

מאוד אהבתי את הרצליה. היה שם כיף.. אבל יהיה נחמד אם נחקור קניונים בארץ. זה גם כיף.. תאריכים שאני לא יכולה: 8 ביולי 9 ביולי 13 ביולי 15 ביולי

lulla b

New member
יש לנו קניון חדש בעיר...

סליחה במרינה(פיתוח...
)

YaLdoNet 4 EveR

New member
לאללאלאא!! ../images/Emo176.gif

הקניון במרינה זה למליינים הקטנים של כפר שמריהו.. זה קניון רק של מותגים ואני אפילו לא אציב בו את רגלי!
הרצליה הקודם היה מעולה, קרוב לרכבת ודי גדול..

lulla b

New member
אני יודעת...

אני הרי גרה בעיר.. הייתי שם פעם אחת וזה רק כדי לבקר חברה שלי שעובדת שם... אבל ככה זה בעיר שיש בה ריכוז כזה של "מליאנים" יהיה קניון כזה...

NoWords

New member
כנסי מ כ ו ש פ ת

כותבים | V | בלי רווחים כמובן וזה יוצא-

YaLdoNet 4 EveR

New member
תאריכים שאני לא יכולה.. ../images/Emo176.gif

13-15 ליולי (ערד, שמרית) 21-29 ליולי 2-7 לאוגוסט (מסע חוף שמרית..) אחרי זה אני חושבת שכל אוגוסט פנוי לי אבל זה רחוק מדי..
אה ומקומות - כל עוד זה לא הקניון של המרינה
, כל קניון שמקורב לרכבת (ולא שצריך לעבור לאוטובוסים\מוניות) יהיה מעולה.

Sweet Misery

New member
הייתי מציעה...

אבל אני חולונית עם בית קטן.
תאריכים שאני לא יכולה - 12-26 לאוגוסט... אני בגרמניה.
אבל אני מצדיעה לשבעת הכוכבים. קניון נחמד, קל להגיע לשם, וכמו שאמרתי לפניכנז, חייבים לעדכן את העמוד בשירותים.

lulla b

New member
איזה עמוד??? ובאיזה שירותים?

יש שם איזה 4 חדרי שירותים... אממ.. תץאריכים שאני לא יכולה: 11 - 20 ליולי, 3 - 8 לאוגוסט

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo31.gif רע. ../images/Emo31.gif../images/Emo176.gif

מקום ליד תחבורה ציבורים (רכבת..) - חובה בשביל כמה מאיתנו, אני אחת מהם. ההורים שלי לא יסיעו אותי ברחבי מדינת ישראל..

The Pink Dragon

New member
../images/Emo128.gifקצת סדר.../images/Emo128.gif

לקחתי לי לוח שנה, ועשיתי איקס גדול ויפה על כל תאריך שאי אפשר. התוצאה: לוח שנה מלא באיקסים צמודים אחד לשני. יש לנו את ה30-31 [רביעי וחמישי] לחודש הזה. זהו. אלא אם אתן רוצות לעבוד לאוגוסט... עכשיו תבחרו. 30\31 - רביעי\חמישי אחר-כך נדבר על מקום.

למעלה