מפגש

netaK

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

למי שעוד לא יודע: המפגש מחר, 12 בצהריים בעזריאלי, ליד הסופרפארם, קומה 1 אם אני לא טועה (כל השומרים יודעים...פשוט תשאלו) לא לאחר יותר מדי כי אני לא סובלת איחורים...אלא אם כן אני מאחרת חחח... שלכל אחת יהיה איזה פלאפון של מישהי שאם נתקעים לא מוצאים משהו שיהיה... הולכים אליי, תביאו כסף שנקנה משהו איזה חטיף בסופר כי אצלנו אין תקציב...חחחחח פליז אל תהרסו לי את הבית...ואל תוציאו דיסקים תודה!

netaK

New member
מי שבאה בטוח שתעשה ../images/Emo45.gif

כי אני רוצה לדעת כמה באות אם אתן יודעות על עוד שבאות תגידו!!!

lolly1

New member
../images/Emo45.gif ושאלה..

אפשר פשוט לקנות משהו לאכול בקניון ואז לאכול אותו אצל נטע. למה ללכלך בקניון..??

netaK

New member
חחחחח.....

עדיף משהו שאפשר לנשנש....יש לי סופר 5 דקות מהבית...

ilana b

New member
../images/Emo45.gif-ושאלה:

עד איזו שעה בערך נראה לך שאנחנו נהיה אצלך נטע אחותי?

סילביא

New member
תהנו../images/Emo7.gif

אני מקווה שיהיה לכן כייף כמו שהיה פעם קודמת נטע... הפעם תשתדלי לקחת את הכוס שתייה שלך איתך
מעיין: מקווה שתביאי שוב את המצלמה ותצטלמו ואני הראה אחר כך את כל התמונות טדי: לא להשתולל יותר מדי, מקווה שמצאת מה לעשות גם היום רינת: אני מורישה לך (אבל רק למפגש הזה) את תואר "זקנת הפורום"...יוצא שאת הכי זקנה הפעם אירית: תתהני, במפגש הבא אני מבטיחה שניפגש לכל היעליות הנוספות: הפעם יהיה יותר קל לדעת מי זו מי ולכל האחרות :תהנו, תעשו חיים בייייי

maayan15

New member
האמת היא..

שכנראה שאין לי מצלמה..אז שמישהו אחר יביא.... וטדי מוסרת שאל תדאגי לה למרות שסביר להניח שהיא כן תשתולל יותר מדיי..ועדיין לא מצאתי מה לעשות....תהני וטיסה נעימה!..וגם את-לא להשתולל!... מעיין <לא מוכנה לתת ליפית את המחשב
>

אני ואירית כנראה מביאות....

ואני לא מצטלמת! תצטרכו איכשהו לדמיין...אני אפעם לא יוצאת טוב בתמונות...

../images/Emo45.gif

וידעתי שאת בסוף תבואי(אירית הגירית)! ונטע...אני אהיה חייבת להוציא דיסקים...אני לא אעמוד בזה!

netaK

New member
אני אוציא לך ת´דיסקים...חחחח

לאבא שלי יש עין מיוחדת...הוא רואה של מי הטביעות אצבעות ואיזה דיסקיום יצאו...חחחחח ולי יש מצלמה לא לדאוג!

הילה ר

New member
לא החלטתי עדיין

אני יחסית חדשה בפורום . לא הייתי במפגש הקודם , לא דיברתי על זה עם אמא שלי , איך אני אזהה אתכן? זה לא יהיה קצת מביך? אתן בטח מכירות אחת את השנייה...

ilana b

New member
אנשים-שאלה:

אז כמה אנשים אנחנו נהיה במפגש? ובאמת איך נזהה אחת את השנייה(אני לא הייתי במפגש ה-1)

netaK

New member
חפשי בנות עם צמידים....

כשתראי הרבה בנות ביחד...

ilana b

New member
חח אוקיי אבל

חכו קצת טוב? כי אולי אני אאחר קצת.....אוטובוס מבת ים לת"א תמיד נתקל בטוווונה של פקקים!:) אוקיי?

netaK

New member
קחי פלאפון של מישהי

לי אין אבל תבקשי ממישהי במסרים את הטלפון

lolly1

New member
הרבה בנות

עם הצמיד של גייל.. חוץ מליאור!! חיחיחי ..* חיוך מרושע..*

למעלה