יש לי מבחן יום אחרי..
S ScreamingForSomethin New member 6/2/06 #8 ../images/Emo31.gif../images/Emo223.gif יש לי מבחן יום אחרי..
ק קרניjack New member 6/2/06 #9 ברורררר שמחופשים!../images/Emo3.gif אני מתכננת על התחפושת שלי מהחופש הגדול, אבל זה תלוי מתי תיהיה המסיבה של התיכון ואז אני אראה מתי אני אוכל לבוא
ברורררר שמחופשים!../images/Emo3.gif אני מתכננת על התחפושת שלי מהחופש הגדול, אבל זה תלוי מתי תיהיה המסיבה של התיכון ואז אני אראה מתי אני אוכל לבוא
N nowhere kid New member 6/2/06 #13 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif יש אוטובוסים בימים האלה בכלל?
S ScreamingForSomethin New member 9/2/06 #38 ברור..../images/Emo223.gif עכשיו אני שמה לב שאני בכלל לא סמנתי אבל כן
N Noa Tsror New member 7/2/06 #23 XXXDDDDD נו גמאני לא בדיוק. רק התכוונתי לצחוק כי זה ממש הצחיק אותי שאת אומרת שתוכלי לבוא אם תוכלי לבוא.. שזה ממש גואני ^^
XXXDDDDD נו גמאני לא בדיוק. רק התכוונתי לצחוק כי זה ממש הצחיק אותי שאת אומרת שתוכלי לבוא אם תוכלי לבוא.. שזה ממש גואני ^^
H hellofanickname New member 8/2/06 #31 ../images/Emo72.gifמיי, כנסי../images/Emo11.gif אנחנו החלטנו שבונים אוהל בעזריאליXD טוב, אני שמה כל יום, אפילו ביום שלפני החופש... נתראה שמה
../images/Emo72.gifמיי, כנסי../images/Emo11.gif אנחנו החלטנו שבונים אוהל בעזריאליXD טוב, אני שמה כל יום, אפילו ביום שלפני החופש... נתראה שמה