מפגש

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מקום: קניון עזריאלי. מיקום: קומה הכי תחתונה. יורדים במעלית/מדרגות ממש עד למטה. רק נפגשים שם ואז עולים. שעה:11:30-12:00. בגלל המפגש הקודם שהיה אסון ואי אפשר לדעת אם המפגש הזה יהיה שונה. אם לא יהיו מספיק תמונות ולא נצלם את הסרטון אין אלבום נמאס לי להשקיע בזה המון ואתם [חלקכם] לא שמים על זה! כבר שני מפגשים נקבעו בגלל המפגש וכתבתי לכם בבירור שהמפגש הוא לצילומים ובסוף לא עשינו כלום והיו חמש בנות! איך אפשר לשלוח להם חצי אלבום עם תמונות של חמש בנות וסרטון עלוב מאוד?!?!?! אם המפגש הזה יעבור באותה צורה כמו שני המפגשים. אין אלבום. שמישהו אחר יעשה כי לי נמאס לקרוא לכולם לבוא לצלם ולהיות היחידה שבאמת אכפת לה מזה.

Misery Business

New member
*תחשבו שיש כאן כותרת*../images/Emo181.gif

אני רוצה לבוא למפגש של מחר..אבל יש בעיה.. אין לי עם מי ללכת :/ אזזז....אם יש מישו שמגיע מנתניה.....-מסר-

Misery Business

New member
כבר מצאתי עם מי ללכת ../images/Emo4.gif../images/Emo181.gif

אני הולכת עם סתיו D: היא לא ממש בעיניין של פורומים..אז אני אקפוץ להגיד שלום ואולי לצלם קצת לסרט ;)

ב12 תהיו ליד הקולנוע?../images/Emo223.gif

אני מגיעה רק ב12.. וקבענו שם מההתחלה אז אני מקווה שתהיו שם

Fall Out Liel

New member
ניפגש בקומה התחתונה ונעלה../images/Emo168.gif

יש לך את הפלא שלי אז תתקשרי ונפגוש אותך שם..

נמ..../images/Emo223.gif

אני אגיע כנראה ב11 כי קמתי מוקדם ואני לא מצליחה להירדם אז אני אראה אתכם כבר...

טל 182

New member
תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יכולה להגיע לשום מפגש קרוב [עניין אישי]. אני כבר הבאתי תמונה ומכתב וכסף וגם באתי למפגשים הקודמים...אבל המכתב שלי היה כל כך עלוב ליד כל המכתבים המושקעים של כולם והתמונה הייתה תמונה ישנה אז בקיצור אני יכולה לשלוח למישהי מכתב חדש ותמונה מעודכנת שלי! בבקשה!!!!!!!!!! זה נורא חשוב לי ועובדה שהגעתי לכל המפגשים מאז שהצטרפתי לפורום אז שמישהו ישתף פעולה ויעזור לי! ותודה מראש.

טל 182

New member
יאיי! ../images/Emo23.gif

אממ..אפשר בדואר, אפשר...את גרה הרי ברמת גן אני יכולה לקפוץ למקום שתגידי לי להביא לך את זה, בכל דרך מצידי! פשוט זה נורא חשוב לי...ו..ו...באתי לכל מפגשי האלבום ודווקא למפגשים האלה אני לא יכולה לבוא אז אז...תודה מראש! אני אדבר איתך במסנג'ר..ושוב תודה!
|לבענקענקענקענקענק|

AdiA12

New member
מצטערת, אבל למפגש מחר אני לא מגיעה. ../images/Emo14.gif

אין לי כוח שוב לבוא, ובאתי גם כי זה היה ממש חשוב [אהמאלבוםאהמ] אבל בסוף לא יצא מזה משהו, ואין לי כוח לבוא שוב בשביל... כלום, חוץ מלהיפגש שוב עם כולם, אחרי יומיים..

No FOB No Life

New member
../images/Emo207.gif חשוב ביותר !! [אל תתעלמו]

אז ככה, זה טיפה עלה במפגש וזה דיי חשוב.. בקשר לעצומה שעשיתי.. הגיעו 460 חתימות למרות שעוד לא סיימתי לפרסם.. זאת העצומה <> http://www.atzuma.co.il/petition/fob/1/0/1/ תשלחו, תעבירו, כל האנשים שירצו לחתום שיחתמו, העיקר שיהיו חתימות .. חשבתי על מינימום שזה 850 חתימות בערך.. אבל יהיה טוב אם נגיע ל1000 חתימות ונעבור את זה.. וזה אפשרי.. גם אם אתם בפורומים אחרים, תפרסמו.. את החתימות אני מדפיסה וזה ישלח.. בבקשה תשתפו פעולה

לייינוש

New member
יודעת ששנים לא הייתי פה!

כן אז סלחו לי על כך שעזבתי בפתאומיות פשוט היו לי סדרי עדיפויות שלא כללו את המחשב היקר שלי ואם הוא היה שם כי אני עושה עבודה לבצפר... ליאל כמובן שאת צודקת ברור שנמאס לך כי בקושי משתפים פעולה! ואני לא חושבת שאני יגיעה מסיבה ברורה שאפשר לראות כבר עכשיו שאף אחד לא הולך להגיע.. אז ליאל קוקי שלי כנראה שאין מה כל כך לעשות.. טוב לילה...

Fall Out Liel

New member
יופי, אף אחד לא בא..../images/Emo168.gif

אז כנראה שהאלבום מבוטל. שכל אחד יגיד לי כמה כסף הוא הביא ומה המכתב והתמונה שלו שאני אחזיר לו/ה. תודה

למעלה