אני אהיה
A Azizi New member 11/6/06 #23 נראה לך מעניין מישהו מפגש צ'אט מתי ששבדיה עושה תיקו עם טרינידד המעפנים האלו?? חרא משחק... פאוליסטים כלכך הכושים האלה...
נראה לך מעניין מישהו מפגש צ'אט מתי ששבדיה עושה תיקו עם טרינידד המעפנים האלו?? חרא משחק... פאוליסטים כלכך הכושים האלה...
S Sweet berries New member 12/6/06 #28 ../images/Emo181.gifרעיון נחמד, כן, אני חושבת שסיבובות שמונה זו שעה שרובינו על המחשב. איזה יום?P:
S Sweet berries New member 12/6/06 #30 מדוזה| לא../images/Emo4.gif אני בדרך כלל לא פנויה בימי שישי בערבP:
A Azizi New member 13/6/06 #31 אממ אם כבר אז בשעה 12 ככה כי יש משחקים ב 4 7 ו 10 אז 12 זה מעולה ויש חופש כל יום אז תבחרו פשוט יום וזהו.
אממ אם כבר אז בשעה 12 ככה כי יש משחקים ב 4 7 ו 10 אז 12 זה מעולה ויש חופש כל יום אז תבחרו פשוט יום וזהו.
I Ipecac0 New member 14/6/06 #33 אבל שישי לא כולם יכולים מה עם יום חמישי? חוץ מזה, אם אני לא טועה ארגנטינה משחקים יום שישי ב22:00
S Sweet berries New member 15/6/06 #34 ../images/Emo181.gif כן, בגלל זה בשישי ושלישי, כי בשישי לא כולם יכולים. אבל בשישי יש יתרון גדול, אפשר להשאר עד מאוחרP: . אז בשישי לא כולם יהיו ובשלישי הרוב כן:-9 ובקשר למשחק של ארגנטינה, המפגשצ'אט זה משהו קבוע אז בשישי הזה לא יהיו אנשיםP: שישי הבא יהיו.
../images/Emo181.gif כן, בגלל זה בשישי ושלישי, כי בשישי לא כולם יכולים. אבל בשישי יש יתרון גדול, אפשר להשאר עד מאוחרP: . אז בשישי לא כולם יהיו ובשלישי הרוב כן:-9 ובקשר למשחק של ארגנטינה, המפגשצ'אט זה משהו קבוע אז בשישי הזה לא יהיו אנשיםP: שישי הבא יהיו.