מפגש פורום

שחיתות? ../images/Emo6.gif

אוי באמת, הליגה בישראל מוכרעת בשיטה הכי לא שוויונית שקיימת והשחיתות היא במכבי. ממש.

gurke

New member
מכבי בכדורסל?

אם אתה רוצה לומר שמכבי בכדורסל לא מושחתים, אז אתה טיפש מאד.

תגיד, אתה רציני?

אל תהיה מאלה שאומרים "למה שמעון מזרחי סגן יו"ר איגוד הכדורסל?! איזו שחיתות!!" ו"שוכחים" שב-2004 כשנקבע הפיינל פור לת"א, כבר עוד שנייה העבירו אותו מכאן בגלל "המצב הבטחוני" והיחיד שהציל את המצב הוא... שמעון מזרחי. זה עצוב, בחיי. בוא ותסביר לי איפה השחיתות לטובת מכבי (או, לחלופין, ההוגנות) בליגה כשלמעשה הפועל ירושלים יכולה לשחק 33 מחזורים גרוע, לסיים מקום 4 ולקחת אליפות.

gurke

New member
:-\

זה עצוב שרק בגלל שאתה אוהד מכבי בכלליות, אתה כאילו מעוור את עצמך. אתה יודע כמה כסף מכבי מכניסה להתאחדות + למדינה? פי חמש בערך מאשר שאר הקבוצות. אני מקווה שתבין לבד מה זה אומר.

../images/Emo128.gif

עד העונה מכבי שיחקה בערוץ 1, ששילם לה הרבה כסף. אנשים התלוננו וכולם אמרו שזאת שחיתות, שמכבי מקבלת כסף מהמדינה. מה עשו? עברו לערוץ 10, ערוץ פרטי, ועכשיו מקבלים יותר כסף.

gurke

New member
חחחחחח נראה לך שזה הכל?

יערי, מכבי תל אביב היא מונופול לכל דבר..ואין דבר יותר מושחט ממונופול.

סועד

New member
../images/Emo45.gif למרות שאני אוהד אותה

למרות הבושות שהיא עשתה ביום חמישי...

תמיר1991

New member
לסבתא לך יש יוזר בתפוז?../images/Emo122.gif

שתי הסבתות שלי לא בדיוק יודעות מה זה מחשב...

אתה מצפה שאני אצטער שלמכבי ת"א

יש את התקציב הכי גדול בליגה? זה לא כמו גאידמק בבית"ר ששופך סתם כסף ומפסיד כספים אדירים רק כדי לזכות בתארים. מכבי כבר עכשיו, עוד לפני תחילת העונה, ברווח של 90 מיליון שקל (!!!!!!) לעונת 07/08.

gurke

New member
שחיטות של ההנהלה

זה שונה משחיתות של קבוצה. קבוצה שביסודה היא מושחטת.

שרון710

New member
../images/Emo31.gif

לא יכולה יותר להוציא כסף מאמבא. יש ימי הולדת החודש, וגם לי אז הם מוציאים עליי מספיק. לא נעים לבקש עוד. תהנו:)

למעלה