מפגש פורום רוצים לעשות בשבוע הבא? ממילא יש חופש, בשביל מה לחכות עד חנוכה
I idan1991 New member 25/10/07 #1 ../images/Emo41.gif מפגש פורום רוצים לעשות בשבוע הבא? ממילא יש חופש, בשביל מה לחכות עד חנוכה
A Aline In Chains New member 25/10/07 #11 חחחחחחחחחח זה לא קשור אלייך . אני יכולה להסביר לך במסן למה..אם בא לך
ש שרון710 New member 25/10/07 #21 אממ לא נראה לי אני יכולה לסחוט יותר כסף מההורים. זה הולך להיות חודש יקר:\ ויש דברים שיותר חשוב לי לשמור את הכסף בשבילם. סורי
אממ לא נראה לי אני יכולה לסחוט יותר כסף מההורים. זה הולך להיות חודש יקר:\ ויש דברים שיותר חשוב לי לשמור את הכסף בשבילם. סורי
N naked in the rain New member 25/10/07 #12 פנאן. תאמרו תאריך ומקום,אני כבר אספק בידור.<גיטרה ונגינה צולעת,זה מאוד מבדר.>
N noyy New member 25/10/07 #13 ../images/Emo28.gifהייתי באה אם לא הייתי ענייה ואם היה לי כרטיס למשוך כסף מהבנק...
P P i x i e s New member 25/10/07 #14 ../images/Emo41.gif תאריכים! ../images/Emo41.gif אתם יודעים מה עושים... מסמנים ליד איפה שאתם יכולים! (ובלי הערות... בואו נשמור את זה מסודר. רק מי שיכול מסמן, מי שלא- הבנו לבד כי לא סימנת. אוקיי? )
../images/Emo41.gif תאריכים! ../images/Emo41.gif אתם יודעים מה עושים... מסמנים ליד איפה שאתם יכולים! (ובלי הערות... בואו נשמור את זה מסודר. רק מי שיכול מסמן, מי שלא- הבנו לבד כי לא סימנת. אוקיי? )