מפגש פורום

flint15

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

המפגש יהיה ביום חמישי הזה(ה-17/8) בקניון עזריאלי ליד הקולנוע בשעה 11:00 בבוקר כולם להגיע

NJS

New member
אממ

מי מהותיקים בא למפגש? [מי שאני מדבר עליו יודע שאני מדבר עליו :p או משו בסגנון..] שאני לא יבוא סתם פשוט :p

Lightning Man

New member
האמ, זו נוראל../images/Emo204.gif

הניק של אחשלי מסרב להשתנות, אז המ.
בכל מקרה, אני אבוא אם יהיו מספיק ותיקים שיבואו, כי אני לא מכירה אפחד מהחדשים, ובשביל זה אני לא מבזבזת יום להגיע לתלאביב. אז אם האנשים הנחמדים יגיעו, אני אבוא. [רמז: אנשים ותיקים ונחמדים, בואו!!!
]

Sunflower Fairy

New member
שום זמן, ../images/Emo204.gif

אני פשוט לא מכירה אותך. חוץ מזה שבהשוואה לאלו שאני מתכוונת אליהם, אתה עוד לא ותיק, כן.

RoCKeR121

New member
תגיבו יא זונות!!!

סורי נאג'ס קצת קשה לי לבוא למפגש הזה ואתה! אתה! נוטש מעפן! מה זה היה לא לבוא למפגש האחרון שלי פה? הא? הסבר בכתב+ התנצלות(פלוס צ'ק אם אפשר) ילד נוטש!

flint15

New member
עשית תמפגש ביום של הבגרות שלי

והיא היתה בצוהוריים! אז מה אני אשם הא?

RoCKeR121

New member
למרו שזה לא נראה ככה(הייתי עייף)

זה היה מכוון לנאג'ס אבל אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי גם מכתב התנצלות

NJS

New member
יא איזה מנחס

טוב נו אם אמרי יבוא אולי גם אני יבוא אמרילה אמרילה צא החוצה אמא ואבא יתנו לך עוגה טוב ברצינות אמרי אתה בא? [או בן..או לירון..או מישהו! :S]

dralan

New member
אם המפגש יידחה

לשבוע האחרון של החופש (27/8-2/9)יותר אנשים יוכלו לבוא? אני מתכוון לבוא מחר, אבל אם לא יצביעו עוד אנשים שהם באים אז כנראה שלא... אני מציע את התאריכים 29/8 (
) ו-31/8 (
), בבקשה הצביעו, מי שיוכל

Gutterball

New member
לא נורא, זה קורה

ברצינות, אל תתבאס מזה יותר מדי. כל הכבוד על המאמצים בכל אופן

חזרתי מאירלנד!!!../images/Emo54.gif

אירלנד היא המקום הכי מגניב בעולם [טוב, חוץ מאנגליה] - מדהים שם, זה בדיוק כמו שדמיינתי - גבעות מוריקות וכל זה. והכל באמת כל-כך ירוק - הירוק שיש בארץ הוא בכלל לא ירוק, הוא סתם צבע קקי מעפן, אתם צריכים לראות את הירוק האירי! סורי, אני קצת היפראקטיבית. אני ערה כבר כמעט 24 שעות שאת רובן ביליתי במטוסים/שדות-תעופה. ההורים שלי נוסעים לטורקיה ביומראשון, אז יש לי בית ריק. אתם מוזמנים לבוא, יהיה מגניב - נזמין פיצה ונראה סרטים ותוכלו לישון אצלי.

LuLuLu iT

New member
אוי אני רוצה!! זה שמע ממש טוב!

יש סיכוי שזה יקרה בשני-שלישי או אפילו רביעי-חמישי?

למעלה