מאד! לא הייתי בשל הפורום הזה...אבל בשל כל מיני פורומים אחרים. זה ממש כיף! באמת!
J Japoneza New member 9/8/06 #21 מאד!../images/Emo110.gif לא הייתי בשל הפורום הזה...אבל בשל כל מיני פורומים אחרים. זה ממש כיף! באמת!
G Guybrush Marley New member 10/8/06 #22 בלעכס../images/Emo118.gif אני לא יכול בין ה14 ל19... טוב, מילא, גם ככה עושים פה מפגשים כמעט כל שני וחמישי. (אני אומר את זה מתסכול, אל תתיחסו)
בלעכס../images/Emo118.gif אני לא יכול בין ה14 ל19... טוב, מילא, גם ככה עושים פה מפגשים כמעט כל שני וחמישי. (אני אומר את זה מתסכול, אל תתיחסו)
S Sunflower Fairy New member 10/8/06 #26 טרילילי, אני באה ^^../images/Emo204.gif נתראה [ומכות למי שלא מגיע. ]
S Sunflower Fairy New member 11/8/06 #28 יערולי!../images/Emo23.gifפרפר| המון זמן לא דיברנו אני איומה. אבלבל, המסן שלי לא עובד, ורק לפני יומיים סיימתי לעבוד בגן, והיו לי כמה שבועות נוראנורא עמוסים, ונכון שאת סולחת לי ואנחנו ניפגש ונכון שאנחנו עדיין חברות טובותטובות? אני מתגעגעת אלייך.
יערולי!../images/Emo23.gifפרפר| המון זמן לא דיברנו אני איומה. אבלבל, המסן שלי לא עובד, ורק לפני יומיים סיימתי לעבוד בגן, והיו לי כמה שבועות נוראנורא עמוסים, ונכון שאת סולחת לי ואנחנו ניפגש ונכון שאנחנו עדיין חברות טובותטובות? אני מתגעגעת אלייך.
S Sunflower Fairy New member 13/8/06 #30 את באה למפגש, נכון?../images/Emo204.gif אני אחנוק אותך עם הזנב של ביז'ו אם לא.