מפגש פורום

buffgirl

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום ../images/Emo41.gif

בגלל שאף אחד לא ממש מוכן לקחת את זה על עצמו, אני מוכנה לארגן את כל העניין. שכל אחד יכתוב כתגובה להודעה הזו [ולמי שעדיין לא הבין, בסוף ההודעה יש כפתור שכתוב עליו "הוספת תגובה"] את התאריכים שהוא לא יכול בהם. נגיד, אני לא יכולה ב-12.7 וב-15.8, אני אני אכתוב:
12.7, 15.8 אם יש לכם המון תאריכים שאתם לא יכולים, סבבה, רשמו את כולם. ככה נוכל לדעת מתי הכי כדאי לעשות את המפגש. אם יש לכם המון תאריכים, בבקשה חלקו את התאריכים שלכם ליולי ואוגוסט כדי שזה יהיה יותר מסודר. בגוף ההודעה כתבו: יולי 12 23 31 אוגוסט 14 15 16 יאללה, תתפרעו.

R o t e m G

New member
אוקיי

אני לא יכולה ב-12.7 ובאוגוסט אני עדיין לא יודעת, אבל אני יודעת שמתישהו סביב התאריכים האלו אני נוסעת לצפון...

Liad B

New member
אני לא יכול רק ב-14 ביולי

יש בגרות חוזרת במתמטיקה ואני לא יודע עדיין אם אני ניגש או לא. בכל תאריך אחר אני יכול.. אני כבר רוצה לצרף פנים לכינויים שלכם.. חח

Liad B

New member
חחח מזל שאמרת לי! עוד הייתי

מגיע יומיים אח"כ.. תודה!

Liad B

New member
אני לא צריך בסוף בגרות חוזרת

קיבלתי 99 בסופי :) אז אני פנוי בכל תאריך שתבחרו!

pilot promo

New member
אני יכול בכל התתאריכים המוצעים

אני די בונה את הסדר יום שלי משבוע לשבוע...

Restlesss

New member
אני

12.7
6-11 באוגוסט
והתחלתי לעבוד היום בעבודה קבועה...אבל יכול להיות שביום של המפגש אני יקח חופש או שיחליף עם מישהו משמרת.

Fairywitch

New member
הייתי באה, אבל...

יש הרבה "אבלים" (מלשון "הייתי באה אבל"), בעיקר כלכליים... וחלק קשורים לכמה טיפוסים שלא בא לי לפגוש שוב

dandi221

New member
כמה דברים

קודם כל, לא יפה לומר שאף אחד לא לוקח את זה על עצמו כי מאז הצתרפותי לפורום ניסיתי כבר 4 פעמים אם אני לא טועה לארגן מפגש פורום, כאשר פעם או פעמיים מהם עוד היו קשורים בהכנת הספר, זה רוב חברי הפורום שלא טורחים להגיב ולהשתתף כאשר מציעים ונוהגים בדר"כ רק לדבר ולא לעשות לדעתי. ואני לא היחידה, אני בטוחה שיש פה עוד כמה שניסו, אז זה פשוט לא נכון. ובנוגע לתאריכים, ב-7,8,9,10 ליולי אני לא יכולה על בטוח!
ואני בטוחה שיש עוד תאריכים פשוט זה מוקדם בשבילי לדעת את התאריכים המדויקים להמשך החופש...

Charmed Or

New member
אפשר גם לבוא? ../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

אני קצת לא בפורום לאחרונה, אני דיי קוראת סמויה כי אין לי כל כך למה להגיב... נמ, רק שתדעו, ב23 כנראה יש מפגש ישרא. אז לא נראה לי שכדי ללכת אז |:

למעלה