מפגש פורום!

אם כך ידידי הטלריסט חסר התקנה...

יש לנו מלחמה חדשה. כי אני לא סובל את טייווין!
שים לב שעכשיו התהפכנו. בשרה"ט אתה לא אהבת את הדמות הבלונדינית ואני יצאתי להגנתה, עכשיו זה הפוך. משעשע...

myochay

New member
לגביי שתיי הדברים

אנחנו (אני וירון) עובדים קודם כול על העיצוב אחרי זה נתחייל לאסוף חומרים חדשים. לגבי המפגש אני יכול להביא אתהמשחק קופסא שלי משחקי הכס

לגוטל

New member
יאללה... תגיע יממזר של בולטון

יש דברים יותר חשובים מלימודים

יש בעיה קטנה-

בשבילי זה 4-5 שעות נסיעה לכל כיוון-ואין לי רשיון אז זאת אומרת או למצוא טרמפ (לא הגיוני) או אוטובוס-סיפור ארוך עוד יותר

Maleficent

New member
מועד ב'?

גם אני עושה. אז מה? תתחיל ללמוד כמה ימים לפני. אחר הצהריים חופשי אחד זה לא מה שישנה לך את הציון

לך זה אחר צהרים

אני אומר בפעם החמישים-אני גר באילת שזה סיפור רק להגיע אבל יש אפשרות שלא חשבתי אליה-שאני אטוס ההורים שלי קיבלו קרטיסי טיסה מהעבודה אז אני אנסה לנצל אותם כל עוד אפשר

לגוטל

New member
איך אפשר לסבול גאון ?

נולדוריסט... לא מפתיע... אגב, הכוונה ליעל מהפורום ? אני רואה לא חסר טולקינאים שאוהבים את השיר

Maleficent

New member
אכן../images/Emo9.gif

זו אני. אגב, יש המון - תזכיר לי במפגש אני אתן לך רשימת טולקינאים אוהבים ששאוש"ק.

DIDGIN

New member
תביאו את משחק הלוח!

אני אבוא, אלא אם כן תהיה לי שמירה באותו יום. אני יכול ללכת ברגל מן הקריה כי אני מסיים שם ב17:30

mysterious V

New member
אני חושב שקוראים לגן

"גן וולובלסקי-קרני". דרך נמיר מצד אחד, ודרך זאב ז'בוטינסקי מצד שני?

../images/Emo7.gifמצטער אני לא יכול

גם אני צריך ללמוד לבגרות ולעשות בייביסיטר לאחותי הקטנה למרות שאני גר די קרוב. תעלו חוויות בפורום ואולי תביאו תמונות. תהנו

Envinyatar

New member
אני חושב שאגיע

אלא אם יצוץ משהו פתאומי ברגע האחרון. ואגב - הצעת יעול: אולי כדאי לנהוג כמו במפגשים של קהילת טולקין, ולבקש מכל אחד שיביא איתו חטיף/בקבוק שתיה/משהו אחר בשביל הכיבוד במפגש?

למעלה