מפגש פורום

BrainDaMaGeD

New member
נמנמנ

הייתי רק עד שתיים! בזמן הזה הספקתי לקבל הצעות לאונס, התפשטות, תקיעת מקלות בציצי [שדרוג של הורד מהמפגש הקודם], שריטות מאנטון , הקמתי את האגודה לנפגעי אנטון....והשגתי חצי שקל!!! ריספקט! -תודה רונה =] - למה אפחד לא שם תמונות?
לפתוח שרשור חדש או לשים פה?

GC Lego

New member
מפגש הבא ביומהולדת שלי ../images/Emo3.gif

חמודים. :p אל תתנו לאנטון להרוס את גופכם היפה!

Just Angel

New member
היה דיי שולט..^_^

חזרתי ב-21:30
מממ היה כיף,מקווה שאין הרבה תמונות שלי.. צילמתי אותכם הרבה *מוהאהאהאהא-טוף נו הרוב זה תמונות של נדב |צוחק|* חבל שחלק הלכו מוקדם
אבל בכל זאת עוד היינו 5 עד סביבות 20:45.. פעם הבאה זה חופש גדול ואתם נשארים הרבה
ואני יעלה את התמונות מחר או עוד מעט *נו אני ממש עייפה
* אוהפתותכם 3>

SomeTwo

New member
../images/Emo6.gif

טיפשיםחוליםשרוטיםמטורפים אני אוהבת אותכם

Riot Boy

New member
רק שתדעו../images/Emo168.gif

שכל הבנות שהיו איתי נורא פחדו ממכם... אבל אני חושב שאתם חמודים בטירוף!!!

SomeTwo

New member
זה לא יפה...

אז מה אם צרחנו וצווחנו וניפחנו קונדומים ודיברנו בקולות מוזרים וקראנו לך מהצד השני של הגג? זאת סיבה לפחד?

Riot Boy

New member
איילה בכלל מפחדת מפריקים../images/Emo168.gif

אז אל תיקחו אישית

shoohy

New member
פריק זה מוזר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אנחנו לא מוזרים...[או שכע
].. מה שבטוח....... אנחנו מיוחדים מאוד.....:)... בלעט?... פוי פוי בלעט.. בלה בלה אוי השיעמום..

shoohy

New member
אוווווו../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אנחנו באמת חמודים...:p.... למה הן פחדו?.. זה טבעי מאוד לשאול אותך אם אפשר להרביץ לך עם מקל....... בתחת...

G i N g N i T

New member
להלהלה../images/Emo110.gif

טוב.. לא היה לי כוח כל היום אז אני מוסיפה עכשיו..
אממ..באתי לי.. אנשימים.. חיבוקים נישוקים בלה בלה בלה.. אח"כ אני ,שחר,שירה, סהר, מירה,ליאת ו.. מי עוד? לא משנה הלכנו למעליות (שהיו הפעם קצרות מהרגיל.. ודיי פחות כיפיות..:S) ממ.. חזרנו.. ואני ,שחר וסהר הלכנו למקדונלדס ולקחנו להם בלונים מגניבים!! (שלי ושל שחר מגניבים.. של סהר פאקצתי!!) הצלמנו איתם בציצי שלנו (LOL) ו.. עלינו לגג(?) בגג ישבנו לנו ואז אנטון וקשת באו והרבצתי לו, הוא הרבציץ לי אני הרבצתי לו הוא שרט אותי וחוזר על עצמו.. שבסוף נגמר בסבון על המכנסיים שלי והקופסא של זה נזרקה על התחת שלי כולי כאבים.. אנטון וקשת ניפחו קונדומים.. ופוצצו אותם.. אני צחקתי המון והתמסתלתי מהסתכלות על הבניין השני.. אני ליזי ורונה הלכנו לקנות סוכריות (פיכס מגעילות)(שהבסוף נזרקו על ילדה פאקצה קטנה חיח) ובדרך אנסנו את אודי העמודי החמודי!!! ממ.. ילדים מהבצפר שלי ראו אותי מתגלגלת על הרפצה של הגג (מאוד הגיוני) מכאבים וצורחת.. אוו וול... ממ.. הלכנו לדיזי... היינו בתומר.. קנינו דברים.. אח"כ אני וסהר הלכנו לכלי זמר וכל השאר הלכו לחנות מוזרה כזאת... ממ.. יצאנו מדיזי.. הלכנו למונסטוןו וקניתי סיכה של בוב שפוג החמודי!! הלכנו לחנות של החצאיות... וברע קנתה לי נקניקה בלחמניה!!! מ.. חזרנו לדיזי... היינו בהפניג וליזי קנתה עגיל לפופיק ואני קניתי מחזיק מפתוחת של O ישבנו שם קצת... השומר גירש אותנו.. הלכנו שתי מטר משם.. השומר גירש אותנו אבל אנחנו.. לא מתפנים! לא מתפנים! חיח.. ממ.. הלכנו לארומה... רונה קנתה משו' לאכול וחזרנו לעזריאלי.. ישבנו במק ואני הלכתי גלידה וגנבתי מכל השאר שלקחו צ'יפס.. (חיח שמנה שכמותי) (צ'יפס עם גלידת שוקולד זה טעים) מ.. אח"כ ליזי הלכה והלכנו לחפש אנשים שיסכימו להצלם עם השלט של קשת.. ו..זהו.. אהה ולפני דיזי הלכנו כל מיני אנשימים =[ שחר,מירה,ליאת,מאי,אורן(?),נדב,פאק אני לא זוכרת.. טוב לא חשוב.. זהו.. פוף..

SAMAR

New member
ובעוד אתם...

מתפננים על הגג עם בלונים קונדומים ושאר ירקות...אני ישבתי בבית חורשת על היסטוריה..... הלורד פלומר קקה..... ולא מענין אותי מה יש ב"חומה ומגדל" [חומה ומגדל...
] ושהארבי סמואל ילך..**&%$#^%^*)*!@$@!%%$*&^)(( סורי.....אני הייתי יותר מדי בחברת דפי היסטוריה....=/

למעלה