מפגש פורום

AGENT SHESH

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

אוקיי, חשבתי כבר הרבה זמן על לארגן מפגש פורום כך שנוכל להכיר את הפנים מאחורי הכינויים, להתגבש, וסתם, להיפגש..
(ולחגוג שנה לפורום ממש אוטוטו..) לפני שנדבר בכלל על תאריכים, אני רוצה לדעת אם תהיה היענות למפגש שכזה, שמן הסתם ייערך בירושלים. אזז.. בבקשה הגיבו ב
\
על פי מה שנראה לכם - אם תגיעו או לא, לפרט בתוך ההודעות אם אתם רוצים לפרט.. זהו זה, אני מקווה שהרעיון ייצא לפועל, תודה על ההקשבה והתגובה!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo45.gif

בקניון ירושלים/ באימון שלהם זה יכול להיות נחמד.

רעיון טוב,

אבל אני קצת מפחד שלא יהיה לי ממש מה לדבר איתכם- מאחר ורובכם אוהדי הפועל בכדורסל בלבד ואני שרוף על הפועל כדורגל..

AGENT SHESH

New member
מפגשים

הם לא בדיוק לדבר על נושא הפורום, אלא גם להכיר אישית. בכלמקרה, גם אני שרוף על הפועל כדורגל, ואני בטוח שתוכל למצוא שפה משותפת גם עם מי שלא אוהד הפועל בכדורגל.

EL CHE VIVE

New member
../images/Emo45.gif תבורך

רק תחליטו על מקום ותאריך לדעתי המקום הכי מתאים לזה באמת כמו שעמית אמרה זה אימון של הפועל כדורסל ואל תדאג כלב אני מניח שעל הפועל כדורסל וכדורגל מדברים פה בפורום אז פנים מול פנים נדבר על דברים אחרים

EL CHE VIVE

New member
אבל זה פורום של הפועל ירושלים

וצריך לבדוק אם הרוב באמת גרים בירושלים. אני גר בסביבות ירושלים לפי מה שהבנתי מפה עד עכשיו ג'ו גר בירושלים שוש עובדת בגן חיות בירושלים עמית גרה בירושלים וכל השאר אין לי מושג מי שלא גר בירושלים שיאמר ואם יהיה רוב אז אני מניח שהפגישה לא תהיה בירושלים. והכי הגיוני שמכוון שזהו פורום של הפועל ירושלים הפגישה תהיה במקום שקשור איך שהוא להפועל. נ.ב בחיים שלי לא הזכרתי את עיר הקודש כל כך הרבה כמו בהודעה הזו

../images/Emo46.gifג'ו לא גר בירושלים

אתה לא קורא בפורום? כמה פעמים אני מזכיר את זה. ו... עד שקלטתי מי זה ג'ו עד שנזכרתי בשרשור שהיה אז שאמרת לי. תקרא לי יואב בכל מקרה, ג'ו זה ג'ו דאוסן!!

EL CHE VIVE

New member
חחחחחחחחחחח מצטער

זה לא היית אתה שאמרת שהוא עם עמית בבית ספר?!

EL CHE VIVE

New member
היי היי תירגע אז טעיתי

הפועל ג'רוסלם הוא מהבית ספר של עמית.וחוץ מזה זה לא כאילו אמרת פה מתישהו איפה אתה גר... טעות שלי אבל לא טעות איומה בהתאם לנסיבות...

אני לא יודע עם אני יבוא

אני לא ממש אוהד אותם בחיים לא הייתי במשחק אבל הייתי רוצה ללכת אבל כל החברים שלי בצבא כל הזמן ואין עם מי ללכת

את הפועל

אפשר לאהוד קבוצה בלי ללכת לראות משחקים? אני רואה אותם בטלוויזיה בדרך כלל וגם מחר אראה

למעלה