מפגש פורום

../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

נו אז חופש?
ואין לנו מה לעשות?
מה דעתנו על מפגש?
לי זה סתם נשמע משו חביב לעשות , סתם לשבת להכיר קצת לא נראה לכם ?

r e u t 123

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני ממש בעד מפגש פורום!! אנשים תזרמו בואו נכיר אחד את השני.. בכל מקרה אני חושבת שכדאי לעשות מפגש לא לפני ההופעה בניצנים מיכוון שלא כולם הולכים אליה, אני חושבת שכדאי שאולי ניפגש לנו יום אחד אולי בפארק הירקון, אני מתנדבת להביא את האקוסטית שלי!! ונשב ונאכל נשתה נדבר. טוב אז בואו נתחיל להציע תאריכים. לי לא אכפת מתי חוץ מה-12, ומ 14 עד 23 כי אני בלונדון! :)

r e u t 123

New member
למה אף אחד לא מגיב ולא מתייחס?

אם יהיה מפגש זה יכול לפחות קצת לעורר את הפורום!

לי זה נשמע מצוין...

ולמרות שכולם יודעים איפה זה פראק הירקון (ומי שלא יודע יכול לשאול את שאר העולם התל-אביבי שיודע) אולי כדאי להיפגש בתחנת רכבת/אוטובוס שקרובה לאיפשהו וללכת משם... בדרך כלל זה מצליח מצוין.. ויש המון גנים נחמדים בתל-אביב שקרובים לכל מיני תחנות רכבת או אוטובוס מרכזיות...

אני אומר ../images/Emo179.gif

אני אומר כמו כל מפגש פורום שעושים בעזריאלי כי יש שם מזגן

r e u t 123

New member
גם לי לא בא עזריאלי..

ונראה לי רעיון טוב להיפגש בתחנת אוטובוס,או משהו, ומשם ללכת לפארק. אבל קודם כל צריך להציע תאריכים!

לא אין בעיה אם שום תאריך...

אבל בואו לא נעשה את זה מה-1.8 ועד ה-15.8 (כפר המוזיקה של ניצנים) לפי דעתי זה יכול להיות אפילו החודש... אני מציעה שזה לא יהיה בימי ראשון (בשביל אלה שצריכים להגיע ברכבת..ימי ראשון פשוט מפוצץ שם) או בימי חמישי,שישי,שבת... ואני בימי שלישי בשבועיים הקרובים לא אוכל..מצטערת תאריכים שנראים לי נחמדים (החודש) 26.7-יום שני בעוד שבועים 27.7-יום רביעי בעוד שבועיים אפשר גם שבוע הבא (אני בספק אם כדאי אבל) 12.7-יום שני 14.7-יום רביעי ויש גם את כל ה-8, מה-15 ועד ה-31 חוץ מ-ב: 15-יום ראשון 20,21-שישי/שבת 22-יום ראשון 27,28-שישי שבת 29-יום ראשון תתחילו לשרשר ימים..

r e u t 123

New member
כן הם החודש!

אבל יש תאריך אחד שהצעת החודש שנראה לי בסדר גמור, וזה ה- 26, יום שני.. אני אישית גם לא יכולה ימי רביעי כי יש לי שעורי גיטרה ואני לא יכולה להבריז.. טוף אז מי שבעד ה-26 ישרשר
ומי שלא

omerikooo

New member
נצל"ש - סיפור ירמי

ביום שבת בדרכי להופעה האקוסטית של היהודים בהיכל התרבות, על נתיבי אילון, ירמי היה במכונית שמלפניי. הרמזור הורה על עצור(אדום), והיה מעין פקק...היינו בין האחרונים בפקק ולכן ירמי הרשה לעצמו לעצור את המכונית, להוציא את הילד להשתין, להחזיר אותו לאוטו, לעשות תנועה ביד של "הצלחתי!!" ולחזור לנהוג. הסתכלתי על כל המכוניות שמסביבנו...וכולם היו עם חיוך על הפנים. זה היה פשוט מצחיק

למעלה