מפגש פורום

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

בשרשור הקודם לא נסגר כלום לגבי המפגש. אז מה אתם אומרים על מפגש פורום
כדאי או לא
ואם כן, איפה
אני מציע את אזור תל אביב, אני חושב שזה הכי נוח להרבה. נ.ב. אנשים
איפה אתם, החתול אכל לכם את הלשון

לא, לא החתול...

בית הספר אכל(לי אישית) את הלשון. בכל סוכות אני אהיה פנוי רק בשלושה ימים מימי חול המועד(לא בטוח איזה עדיין, כי בשניים מימי חול המועד אני לומד ובימי שישבת אני עסוק). איפה לעשות את מפגש הפורום? לא אותי לשאול את השאלה הזאת כי אני לא מכיר היטב את אזור ת"א.

drop of blood

New member
מפגש פורום

לדעתי זה ממש סבבה לארגן מפגש פורום אתה מציע תל אביב כי אתה גר קרוב אבל אני גרה בעכו ככה שצריך לברר למי נוח ואיפה ואז להחליט

כבר סוכם

המקום הכי אידיאלי זה עזריאלי תל אביב הרכבת מגיעה ישר לשמה אז אחד זה טוב למי שגר באזור חיפה ובאזור באר שבע כי זה אמצע יש רכבת מכל מיני ערים בסביבה כולל באר שבע וחיפה ישר לעזריאלי ככה שזה לא מסובך כבר מעבר לזה אני לא יבוא בכל מקרה אני יודע שב22 23 אני בנס ציונה אצל ידידות שלי כל שאר הימים אני עובד כי כזה אני

כבר סוכם

המקום הכי אידיאלי זה עזריאלי תל אביב הרכבת מגיעה ישר לשמה אז אחד זה טוב למי שגר באזור חיפה ובאזור באר שבע כי זה אמצע יש רכבת מכל מיני ערים בסביבה כולל באר שבע וחיפה ישר לעזריאלי ככה שזה לא מסובך כבר מעבר לזה אני לא יבוא בכל מקרה אני יודע שב22 23 אני בנס ציונה אצל ידידות שלי כל שאר הימים אני עובד כי כזה אני

EverMan

New member
חמודה, בשבילך זו רכבת של שעה וחצי

אני צריך להגיע עם אוטובוס מכרמיאל לעכו ואז לתפוס את הרכבת :) בשבילי זה יותר גרוע ... ואני עדיין מסכים שת"א יותר טובה לכולם.

מ.ש.ט

New member
תקשיבו אנשים!!!

אני מבקשת שני דברים! לא לעשות את זה יותר צפוני מת"א. ולהתחשב בי..... ביום הראשון של חול המועד סוכות את הולכת למפגש משפחתי..... ויומיים כלשהם בסוכות אנחנו נוסעים לצפון...... אני אברר מתי ואודיע לכם כדי שגם אני אוכל לבוא.....

חזרת אילנו? בסופו של דבר?

אוף! שנינו נוסעים בתאריכים הללו את למשפחה ואני לידידות שלי בנס ציונה טוב לא משנה אבל שמרי על קשר בבקשה אוקיקי? אני צריך לתכנן איתך מתי אני בא לביתך לבקר... אם את רוצה ויהיה לך מה לעשות .....

למעלה