מפגש פורום

אבירן171

New member
../images/Emo41.gifהודעה רשמית בקשר למפגש../images/Emo41.gif

מכיוון שנהיה קר וימים גשומים (כולל רעידות אדמה
), המפגש כנראה ידחה עד לפסח לפחות. אי אפשר להיפגש מכיוון שמתחיל להיות מאוד ואין הרבה מקומות להיפגש חוץ מכאלה סגורים. מה גם שמתחיל לחץ הבגרויות לחלק.. (לא כולם חכמים כמוני שנשאר להם רק 3 בגרויות לעשות
סתתתם
), ועכשיו בגלל השביתה, אנשים ילמדו פה עד 17:00, כך שלא נותר הרבה ברירות. הרוב קבע שיהיה מפגש
(3 נגד, 4 בעד). אלא אם יצביעו עוד משתמשי פורום (אור? בת אל?), וישנו את גורל ההחלטה. ההצבעות עד יום ראשון בערב. עכשיו הזמן לקבוע שעה ומקום. המקום כנראה, לדעתי והכי טוב, הוא תל אביב. השעה? נראה לי שלקראת ערב, לטובת אלו שכן לומדים, יהיה הכי טוב
. אם אתם רוצים להעביר פלאפונים, בכיף. ביום שני בערב, במידה והכי ילך טוב, אני אפרסם את שלי לטרמפים, במידה ויהיה אוטו. *אם השביתה מתבטלת או מסתיימת, המפגש מבוטל. לכן, צפו בחדשות
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ושבת שלום.
בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
שלילי.

אני פשוט מכין את כולם, שלא באמצע פברואר יחליטו לעשות מפגש. מה שכן, תדעו לכם שאחד הימים בפסח משוריינים לטובת המפגש. אגב, אני לא פוסל אפשרויות מפגש קטנות. כלומר, לא כל הפורום אלא איזה 3\4 (אולי פחות, אולי יותר), יפגשו במקום ויודיעו [או שלא] לפי בחירתם למי שירצה, או על גבי הפורום או במסרים פרטיים, וככה אנשים יוכלו להצטרף. הערת הכותב: המפגשים האישיים (או הקטנים, איך שתבחרו לקרוא לזה) לא יחשבו כמפגש פורום
. Disclaimer: הכותב לא לוקח שום אחריות על המפגשים הקטנים, וכל האחריות מוטלת על המארגנים\משתתפים. נ.ב: טבו, תתחברי כבר למסנג'ר יאיגונרית
בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
באמת למה את לא מחוברת למסנג'ר?

מה עשיתי שמגיע לי שתחסמי אותי? (אם בכלל)
בברכה, אבירן..

למעלה