נראה
ש שקדוש101 New member 25/7/07 #55 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif נראה כבר אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא...
ה הילה המאקסימה New member 26/7/07 #65 מתה לבוא אבללל.. אני לא מכירה אף אחד.. :S אז אני אתרץ את זה בתרוץ כיסוי- אני בעבודה.. /=
נ נשברו לך הכנפיים New member 27/7/07 #69 ../images/Emo45.gif הם לא נושכים. אני כן, אז מזלך שאני לא באה. [בעצם, גם תמרה, אבל לא חשוב ]
ת ת מ ר מ ו ר New member 27/7/07 #74 שששש שקט, עכשיו כולם יפחדו ממני ולא ירצו לבוא טוב, יעל, יש לי סוד.. אני לא נושכת את כולם, רק אותך!
B bibi23 New member 26/7/07 #67 ../images/Emo45.gif כי אני בסוף לא הולכת לכרמיאל.... אבל גני יהושוע?!?? חם מדיייייייי אי אפשר לסבול את החום הזה... אולי דיזינגוף סנטר? למרות שאין לי מושג איך מגיעים לשם אבל...נסתדר
../images/Emo45.gif כי אני בסוף לא הולכת לכרמיאל.... אבל גני יהושוע?!?? חם מדיייייייי אי אפשר לסבול את החום הזה... אולי דיזינגוף סנטר? למרות שאין לי מושג איך מגיעים לשם אבל...נסתדר
ת ת מ ר מ ו ר New member 27/7/07 #75 ../images/Emo45.gif ממש בא לי, אני מתגעגעת ליותר מידי אנשים כאן. ואם ברק בא [!!11] אז זה בכלל מושלם וגיוס של נחנח זה לא כל כך מושלם אבל זה צריך לקרות ;[ ובקיצור זה יהיה אחלה מפגש ויהיה כיף ואני צריכה להפסיק לחפור זהו ובקשר למקום.. שיהיה עם מזגן.
../images/Emo45.gif ממש בא לי, אני מתגעגעת ליותר מידי אנשים כאן. ואם ברק בא [!!11] אז זה בכלל מושלם וגיוס של נחנח זה לא כל כך מושלם אבל זה צריך לקרות ;[ ובקיצור זה יהיה אחלה מפגש ויהיה כיף ואני צריכה להפסיק לחפור זהו ובקשר למקום.. שיהיה עם מזגן.
ג גיא לידר New member 27/7/07 #76 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כי אני מת לבוא, וכי אני לא יודע אם יש לי משהו וכי זה עוד יומים!
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כי אני מת לבוא, וכי אני לא יודע אם יש לי משהו וכי זה עוד יומים!