מפגש פורום 2006

• פותח הנושא ommc
  • פורסם בתאריך

ommc

New member
דיברתי עם נדב...הוחלט שזה יהיה אצלי

אם לאף אחד אין התנגדות.... עומר

ommc

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום 2006../images/Emo41.gif

אנחנו רוצים לארגן מפגש פורום לפני הנסיעה הגדולה לראות את קיילי בלונדון והיינו רוצים גם לראות את כולם (גם את אפרת , שתהיה בארץ באותו זמן).... מה דעתכם? מי בפנים? עומר

p i n g o

New member
הודעה שנמחקה + שחזור הודעות + המשך

לאחר ישיבת מנהלים הוחלט להגן על פרטיותו של עומר (ובטחונם של באי המפגש
) ולהסיר הודעה שהייתה כאן. לצערנו, עם המחיקה, מסיבות טכניות, הוסרו גם הודעות אחרות שהיו בשרשור. הנה שחזור שלהן: אני עדיין בר"ג ommc √ 20:09 12/12/06 • אתה רק חייב להבטיח משהו! אפרת ר √ שלא תעיף אותנו אחרי שעה וחצי כמו בפעם הקודמת!!!!!! 15:38 13/12/06 • חח.. הפעם אתם מוזמנים להשאר חופשי ommc √ אני מציע את התאריך 22.12 או 23.12... מה אתם אומרים? 07:53 14/12/06 ° 22 זה שישי 23 זה שבת Nadav נדב √ 13:44 14/12/06 • 22 יש לי כנראה מפגש פורום אחר כבר.. אפרת ר √ עד שאנשים פה זזים... אז מעדיפה מוצא"ש 15:05 14/12/06 מי שצריך לדעת את מקום המפגש, ופרטים נוספים עליו, יקבל מסר אישי בסמוך למועד המפגש עם כל הפרטים הדרושים. כתובות אישיות, מספרי טלפון ופרטים אישיים נוספים אסורים לפרסום בפורום מתוקף תקנון "תפוז אנשים" (ומתוקף ההיגיון הבריא!!
)

אפרת ר

New member
ברור שאני ../images/Emo13.gif

אני נוחתת בארץ ב 18 עד ה 1 לינואר... וכנראה שלונדון ישאר בגדר חלום השנה.. אין לי טיסות (סליחה יש טיסות אבל ב 2000 דולר ומעלה...)

ommc

New member
אז תסעי בריטיש...זה 550 דולר

או תחכי לדקה ה90 יכול להיות שיהיה מקום באלעל ואז זה יעלה משהו כמו 259$

אפרת ר

New member
ואיך אני אחזור הביתה בדיוק?

הטיסה שלי הביתה חוזרת מהארץ ב 1 לינואר... אם אני אפספס אותה איך אני אחזור הביתה מלונדון או מהארץ? ברגל?

ommc

New member
איפה אתה גר נדב?

אני רציתי להציע את הבית שלי בשנית...או את הבית קפה החדש שפתחו ליד הבית שלי שהוא מאוד נעים ושקט...

p i n g o

New member
בשמחה! מזמן לא התראינו כולם

רק כדאי שזה יהיה באיזה סופ"ש ועם התראה של מספיק זמן מראש

p i n g o

New member
אם זה בבית של נדב

אז כדאי לדעתי שזה יהיה ביום שישי, כשרובנו פנויים. מה דעתכם על 22 בדצמבר? זה יום שישי, בחנוכה.

אפרת ר

New member
ומי אמר שיום שישי אנשים פנויים?

לי אין מושג אם ההורים שלי מתכננים משהו או לא, אבל עוד נראה... בנתיים נראה מה נוח לרב האנשים פה...

למעלה