GnomeBubble
New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום ב-14/07
ב-14/07 יתקיים מפגש של פורום "יפן - שפה ותרבות" בדוג'ו של זאב ארליך ברח' טלר 28 ברחובות (מפה מצורפת
). מטרת המפגש היא לתת לחובבי יפן הזדמנות להיפגש, לדבר ולהעשיר אחד את השני בנושא יפן. במפגש הזה (ובמפגשים שיבואו אחריו בתקווה
) יתקיימו הרצאות וסדנאות בנושא יפן. יהיו גם שיחות ביפנית (למי שרוצה לנסות את כוחו
), נשמע ביחד מוזיקה יפנית ונצפה בסרטונים קצרים על יפן (במפגשים הבאים אולי גם נשלב הקרנה של סרטים יפנים באורך מלא). לו"ז המפגש הראשון ב-14/07: 10:30 - הגעה, התכנסות, דיבורים 11:00 - סבב היכרות רשמי 11:10 - הדגמת אייקידו ואיאיידו - זאב ארליך 11:25 - סרטון אנימציה קצר - זאב ארליך 11:30 - הפסקה (זמן חופשי) 12:00 - סדנת קליגרפיה - Tenguy 13:00 - הפסקת אוכל 13:45 - הרצאה על ההיסטוריה של הכתב היפני - GnomeBubble 14:15 - מצגת קצרה של סיפורי זן - ChicoAnimado 14:30 - זמן חופשי 16:00 - סוף לוח הזמנים עוד פתוח לשינויים, אם ישתנו דברים ברגע האחרון, אבל אלו בגדול הפעילויות שיהיו. פעילויות שיתקיימו במהלך הזמן החופשי:
השמעת מוזיקה יפנית - כל מי שיש לו דיסקים (אפשר גם MP3ים) שהוא אוהב, יכול להביא, ונשמיע אותם במהלך ההפסקות והזמן החופשי.
שיחה ביפנית (כמובן)
משחקי גו - מי שרוצה יוכל להתנסות במשחק העתיק הזה (שאמנם הומצא בסין, אבל שוכלל לכדי אמנות ביפן). אני אארגן כמה לוחות, אבל אני אשמח אם עוד אנשים יוכלו לבוא עם לוח. זה הכל. עכשיו רק נשאר לדאוג שהרבה אנשים יגיעו ויהנו במפגש. אני אשמח אם תוכלו להפיץ את ההודעה הזאת לעוד אנשים שאתם מכירים שאמנם לא נמצאים בפורום, אבל מתעניינים ביפן.