מפגש מפגש מפגש!

Roncha87

New member
אכן סגרנו על ירושלים

יש לך הצעות בירושלים? אפשר גם להעביר את זה לת"א מבחינתי. אבל יותר כיף בירושלים. חוצמיזה, מבחינת מזג אויר, היום ספציפית היה ממש חם אז יש מצב שאפשר איזה פארק או משהו. מה את אומרת?

jess r

New member
אני גם חושבת

שאפשר בחוץ (בהנחה שלא נמצא אלטרנטיבה אחרת). זה אפריל, כבר חם מספיק. אין לי ממש הצעות לפארקים. יש כמה במרכז העיר. יעל בטח תדע יותר טוב. בפיסגת זאב (שבה אני גרה) יש מקומות ממש יפים
גם לי לא אכפת אם זה יהיה בתל אביב.

Angelus

New member
הכל מתאים - מה קורה עם חברי הפורום החדשים?

אף אחד לא מתכנן להגיע למפגש?

Ch3nf3l

New member
לא ה-12.

אני עושה לילה בבסיס, ואני לא מתכוון להחליף.

Roncha87

New member
ובהקשר זה../images/Emo26.gif

תאריכים מסתמנים- 13 או 14 ג'וני, יש מצב שאתה יכול? מיקום: ירושלים/תל אביב תגידו מה יותר מתאים לכם. בת"א תמיד יש את הגן המשולש, שזה נחמד ביותר וזה יותר נוח. בירושלים כיף ויותר מיוחד אבל קצת קשה למצוא מיקום. אז תכתבו פה מה עדיף לכם: ג'רוזלם או תל אביב. אני אתחיל מעכשיו לחסוף כסף לנסיעת
קדימה, להצביע!

Ch3nf3l

New member
ירושלים. הייתי שם היום.

הייתי ביום חופש אז טיילתי שם עם 2 ידידות מהבסיס, ואחת ירושלמית לקחה אותנו לואדי ליד הבית שלה (היא גרה בגבעת משואה). ממש חביב (אבל שורץ לטאות).

TheLost

New member
ת"א

[אין לי בעיה לנסוע לירושלים בכללי אבל ביום שלישי אני חייב להיות בבית עד 9 גג]... אם לא אז לא נורא, אני אבוא למפגש הבא :)

steelwater

New member
אבל אבל

לא אמרנו שנעשה בירושלים? וזה לא כזה רחוק מת"א.

Roncha87

New member
האמת שזה כן..

לי זה דיי משנה.. אבל מה שיוחלט פה, אני עם ההחלטה.

steelwater

New member
המממ

אתם התלהבתם מהרעיון שהמפגש יהיה בירושלים, ואני זוכרת שאת גם היית בעדו, לא? אז פתאום כולם שינו את דעתם? טוב, מה שבראש שלכם. המפגש הראשון בירושלים היה קצר כי הבוסים שלי דפקו לי משמרת, והמפגש הזה יכול להיות יותר ארוך ואז אנשים לא סתם יסעו המון ויצטרכו לחזור די מהר הבייתה, אבל מה שבא לכם.

TheLost

New member
אבל אני לא יכול להגיע לירושלים

אל תאשימי את האנשים, תאשימי אותי.

TheLost

New member
כי ביום שני אני בחדר עריכה

וביום שלישי אני צריך להגיע בסביבות 8-9 הביתה כי אחותי ביקשה ממני בהתראה של חצי שנה בערך שאני אעשה בייביסיטר לאחיין שלי, אז זה אומר שאין לי בעיה להגיע למפגש עד השעות האלה אבל אם אני אסע לירושלים זה אומר שאני אצטרך לצאת כבר בסביבות 7 ואז יצא שאני בקושי אהיה...

Roncha87

New member
אוקיי...

אני עדיין בעד ירושלים, אין לזה שום קשר למה שכתבתי. רק אמרתי שיש הבדל של מרחק בשבילי, בין תל אביב לירושלים ובקטע הזה אני בהחלט מעדיפה וסגרתי בעניין שמה שיוחלט אני עם ההחלטה. ובלי קשר- אני חושבת שיש לי את הזכות המלאה לשנות את דעתי...

steelwater

New member
לא אמרתי

שאין לך את הזכות לשנות את דעתך. לא צריך סתם להאשים אותי בדברים שלא אמרתי רק כדי להתסיס.

למעלה