מפגש יולי

Sweet berries

New member
../images/Emo41.gifמפגש יולי../images/Emo41.gif

אוקיי! אני רוצה מפגש גדול! גדול! לא כמו בשני המפגשים האחרונים. יולי נראה באופק והחופש בא בעוד יומיים בלבד, לכן הרגשתי צורך להעלות את זה עכשיו- יש תאריכים לחודש יולי שאתם יודעים שאתם לא יכולים להגיע? אם כן, זה חשוב, תגידו. ואתם מוזמנים לשתף בהעדפה מסויימת ליום מסויים או יותר.

STU XD

New member
הממ אז ככה-

מיום שישי הזה ועד ה-4 ביולי אני בעיר בפלוגה של קורס מדצים עם הנוער העובד.. ומה-6 מתחילה לי קייצת אז אני אוכל לבוא רק אחרי צהריים כנראה.. הקייצת נגמרת ב21...ויש מחנה בין ה16-19 חחח כןכן, קיץ עמוס.. אממ אני אשתדל להתגמש אבל בתחילת יולי ובימים של המחנה אין סיכוי שאני אוכל להגיע..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו מפגש../images/Emo99.gif

בין ה-13 ל-21 אני בהולנד (איזה כיף לי) וב-23 יש לי מפגש פולין ב-25 זאת הבת מצווה של אחותי ב-31 אני טסה לפולין אני חושבת זאת הפעם הראשונה שאני אשכרה יודעת מה אני הולכת לעשות בחופש

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifדווקא לא ממש, כי אני לא אוכל להיות בכמה

מפגשים בבת אחת..מניסיון

pluplup

New member
יש מצב שב18 לחודש(הופעה של אורפנד לנד *-*).

מפגש ישרא מתקיים ב8 לחודש,אגב.

Ipecac0

New member
הממ אוקיי

הנה הימים בהם אני לא יכולה: 4/7- בגרות. 14/7- בגרות. 16/7- בגרות. 20/7- יומולדת
זהו בינתיים.

Shlomit586

New member
אז ככה../images/Emo210.gif../images/Emo60.gif

אממ ב15/7-29/7 אני לא יכולה אני בלונדון
בסאמר סקול:> אכן

Sweet berries

New member
אוקיי,

הנה התאריכים בהם אף אחד אמר שהוא לא יכול: 1.7 - ראשון 2.7 - שני 5.7 -חמישי 9.7 - שני 11.7 - רביעי 12.7 - חמישי כמובן שהורדתי שישי-שבת וגם את מפגש ישראבלוג ב8.7 שרשרו תאריך אחד - שניים שאתם הכי מעדיפים! אם הכל, אז פשוט שרשרו "
". אם כלום
.

STU XD

New member
אממ

ב9 ב-11 וב-12 אני אוכל להגיע די מאוחר עקב הקייצת, אז לאדעת אם יהיה לי שווה לבוא וגם יש לאח שלי יומולדת ב-12 אז אני אעדיף להישאר איתו בבית.. אה, וב-1 יש לי תיקון לראסטות..חחח אז זה משאיר את ה-2 וה-5..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאז ככה..

1.7 - ראשון
אני הולכת עם כל הכיתה לראות שרק 3 ^^ 2.7 - שני
5.7 -חמישי
9.7 - שני
11.7 - רביעי
נורא קרוב לטיסה 12.7 - חמישי
יום לפני הטיסה המוקדש לאריזה

bmt29

New member