יו, אמרי *קולות של כלב ים* ישנים בלילה בין ה1 ל2.
L LuLuLu iT New member 15/12/05 #21 ../images/Emo69.gif יו, אמרי *קולות של כלב ים* ישנים בלילה בין ה1 ל2.
O Orbital Shadow New member 15/12/05 #22 בוהו../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אז אני אראה אותכם ב2
M Mystic Dragon New member 15/12/05 #29 אז שניה, לא הבנתי ב-1 מסתובבים בעזריאלי או ב-2, אחרי המפגש שינה?
W Wing Chan New member 15/12/05 #38 אני התבלבלתי כבר לגמרי ../images/Emo3.gif בעצם תארגנו בעצמכם כבר, אני צריך לחשוב על דברים אחרים שקשורים בחנוכה, אין לי זמן לארגן מפגש :X~
אני התבלבלתי כבר לגמרי ../images/Emo3.gif בעצם תארגנו בעצמכם כבר, אני צריך לחשוב על דברים אחרים שקשורים בחנוכה, אין לי זמן לארגן מפגש :X~
K Knotted String New member 15/12/05 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif בטוח למפגש. 50% לשינה. תלוי במצב הצוות שלי בקולנוע, ולמתי דוחים/מקדימים לנו את הצילומים. >< אמרי, דיסק-מסורת מכה שלישית? [יש לי אחלה מוזיקה חדשה לשים לך. ]
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif בטוח למפגש. 50% לשינה. תלוי במצב הצוות שלי בקולנוע, ולמתי דוחים/מקדימים לנו את הצילומים. >< אמרי, דיסק-מסורת מכה שלישית? [יש לי אחלה מוזיקה חדשה לשים לך. ]
K Knotted String New member 15/12/05 #30 אתה תהיה אימו בסוף. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif אבל אנלא מבטיחה השקעה כמו בדיסקים הקודמים. [ייאי, עוד פאנק. ]
אתה תהיה אימו בסוף. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif אבל אנלא מבטיחה השקעה כמו בדיסקים הקודמים. [ייאי, עוד פאנק. ]
W Wing Chan New member 15/12/05 #31 לאלאלא!@ הוא מתחיל לאהוב דת' שוודי! אט דה גייטס בלאגנים שום אימו ושום נעליים את לא תהפכי את אמרי לננושך כריות שמעת?! I WONT LET YOU! ><;
לאלאלא!@ הוא מתחיל לאהוב דת' שוודי! אט דה גייטס בלאגנים שום אימו ושום נעליים את לא תהפכי את אמרי לננושך כריות שמעת?! I WONT LET YOU! ><;
M Mystic Dragon New member 15/12/05 #34 אמרתי מוזיקה לא אימו ועכשיו ברצינות, אם זה אימו אז פשוט חבל על הדיסק, אני לא אוהב.
K Knotted String New member 15/12/05 #37 ששש. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif חכה חכה, אמרי, איזה דיסק תקבל. איכות לפנים. עכשיו תהיה יפה ותשתוק.
ששש. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif חכה חכה, אמרי, איזה דיסק תקבל. איכות לפנים. עכשיו תהיה יפה ותשתוק.
L La Gamba New member 15/12/05 #24 למה כל כך מאוחר? אם זה היה מוקדם בכמה ימים עוד הייתי יכול להגיע...
K Knotted String New member 15/12/05 #25 בני יא קקה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif כאילו, זה מין חוק כזה שמנהלי פורום רומח הדרקון נמנעים בעקביות מלהופיע במפגשי פורום? קודם סייבר, עכשיו אתה, ועל פייתון... לא מדברים בכלל. ><
בני יא קקה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif כאילו, זה מין חוק כזה שמנהלי פורום רומח הדרקון נמנעים בעקביות מלהופיע במפגשי פורום? קודם סייבר, עכשיו אתה, ועל פייתון... לא מדברים בכלל. ><
L La Gamba New member 15/12/05 #26 כאילו תתעלמו מזה שאני גר 200 ק"מ משם, ואני במקרה באזור יום יומיים לפני סתם, אמרתי מקודם שעדיף כמה שיותר מוקדם. אבל לא נורא
כאילו תתעלמו מזה שאני גר 200 ק"מ משם, ואני במקרה באזור יום יומיים לפני סתם, אמרתי מקודם שעדיף כמה שיותר מוקדם. אבל לא נורא
P python 4 New member 15/12/05 #27 למה עלי לא מדברים בכלל?../images/Emo7.gif יש המון מה לרכל עלי. היה לי פעם רומן עם נולי, את יודעת.
W Wing Chan New member 15/12/05 #33 אתה! אתה נדרש להגיע גם!~!$@ מה אתה חושב אתה בגלל שאתה מנהל פורום סקנדינביה מותר לך להבריז כול פעם מחדש? צק אני אביא עליך את כול הג'מאעה הוונאבי-נורבגית שלי מהצ'כונה!@ תגיע :<~
אתה! אתה נדרש להגיע גם!~!$@ מה אתה חושב אתה בגלל שאתה מנהל פורום סקנדינביה מותר לך להבריז כול פעם מחדש? צק אני אביא עליך את כול הג'מאעה הוונאבי-נורבגית שלי מהצ'כונה!@ תגיע :<~