הערתי אותה ב9:00 והיא אמרה שאת צריכה להתקשר אליהXD
S slee4 New member 22/11/07 #63 הערתי אותה ב9:00 ../images/Emo12.gif והיא אמרה שאת צריכה להתקשר אליהXD
כ כדור רגל לנית New member 22/11/07 #65 ../images/Emo6.gif גמאני הערתי אותה ב-9. אבל לצערי, זה לא עבד.
S slee4 New member 22/11/07 #66 והכי קורע זה שהיא קמה עירנית ביותר,כאילו חזרה מחדר כושר,ואז ששואלים אותה:את היית ישנה?" היא עונה:"אמ...אמ...אמ...בערך"
והכי קורע זה שהיא קמה עירנית ביותר,כאילו חזרה מחדר כושר,ואז ששואלים אותה:את היית ישנה?" היא עונה:"אמ...אמ...אמ...בערך"
כ כדור רגל לנית New member 23/11/07 #73 חשבתם פעם על נקניקיות מטופו? שמחה שזה מצחיק אותך! (אני שמחה על זה?)
ק קרלו איזה מ ל ך New member 20/11/07 #40 ../images/Emo41.gif מפגששש ../images/Emo41.gif מפגש, היום. לעוד פרטים כנסו לקומונה כל מה שקשור, לכאן.
../images/Emo41.gif מפגששש ../images/Emo41.gif מפגש, היום. לעוד פרטים כנסו לקומונה כל מה שקשור, לכאן.
J Jen74 New member 20/11/07 #41 ../images/Emo7.gif רציתי לבוא הפעם לשם שינוי מהתחלה ועד הסוף אבל קמתי מקוררת ואתם ממש לא רוצים שאני אתעטש ואשתעל עליכם זה מראה מאוד לא סימפטי - אני עם ערימת ממחטות אף, אף אדום ושיעול מעצבן. תהנו לכל מי שהולכים.
../images/Emo7.gif רציתי לבוא הפעם לשם שינוי מהתחלה ועד הסוף אבל קמתי מקוררת ואתם ממש לא רוצים שאני אתעטש ואשתעל עליכם זה מראה מאוד לא סימפטי - אני עם ערימת ממחטות אף, אף אדום ושיעול מעצבן. תהנו לכל מי שהולכים.
א אופק צח New member 20/11/07 #42 כמה שאני מתבאס../images/Emo201.gif הייתה לי התנדבות שחייב לעשות ועוד שעה ללמוד. כל כך רציתי לבוא! לפחות זה שלא באתי הפעם גורם לי להחליט שאני יבוא בחנוכה ד"א אמרו לי שבת"א יש גשם..
כמה שאני מתבאס../images/Emo201.gif הייתה לי התנדבות שחייב לעשות ועוד שעה ללמוד. כל כך רציתי לבוא! לפחות זה שלא באתי הפעם גורם לי להחליט שאני יבוא בחנוכה ד"א אמרו לי שבת"א יש גשם..
S slee4 New member 20/11/07 #46 ועוד איך היה גשם אבל בשביל זה תמיד עומר נמצא כדי להרוס את המטריה שלו בשבילנו^^
ב בלינדה belinda New member 20/11/07 #49 טוב שנשארתי בסנטר! למרות שהלכתי למכונית נרטבתי ברמות! ומאז שלקחתי את הדבר המוזר שלך היה לי מצב רוח משונה כזאת עייפות ודיכאון אבא שלי אמר לי לא לגעת בזה יותר!! שארון מסממת אותייייייייייייייייי
טוב שנשארתי בסנטר! למרות שהלכתי למכונית נרטבתי ברמות! ומאז שלקחתי את הדבר המוזר שלך היה לי מצב רוח משונה כזאת עייפות ודיכאון אבא שלי אמר לי לא לגעת בזה יותר!! שארון מסממת אותייייייייייייייייי
ז זאתי בפיגמה New member 21/11/07 #50 חחחחח מטומטמת! את לא חייבת לספר הכל../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif גם לא את עונל
ב בלינדה belinda New member 21/11/07 #52 עונל לא רוצה חיבוק עונל לא רצה חיבוק ../images/Emo3.gif עונל חולה באנטי חיבוקיזם
כ כדור רגל לנית New member 21/11/07 #54 כן, היה סבבה ואנחנו עוד היינו צריכות לנסוע לירושלים נו טוב, העיקר שלא היה גשם.