נפגשים בגג
A ARA SAMA New member 21/8/06 #24 אוך שימותו תפוז והאייקונים שלהם ../images/Emo127.gif >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>""""
אוך שימותו תפוז והאייקונים שלהם ../images/Emo127.gif >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>""""
ק קמגארו New member 21/8/06 #30 זוכרים אותי ? יש מצב שאני אבוא.... כמובן שאני אצפה לכבוד הראוי לי.....>__< >___> וואאוו מה היה בבמבה ההיא..... צו~
זוכרים אותי ? יש מצב שאני אבוא.... כמובן שאני אצפה לכבוד הראוי לי.....>__< >___> וואאוו מה היה בבמבה ההיא..... צו~
A an none New member 22/8/06 #31 ../images/Emo7.gif אנשים אני לא באה ../images/Emo7.gif הורים מעצבנים....... אני לא אפגוש את דיץ' ולא את בתאצ' ולא אף אחד מהפורום סניף סניף ...
../images/Emo7.gif אנשים אני לא באה ../images/Emo7.gif הורים מעצבנים....... אני לא אפגוש את דיץ' ולא את בתאצ' ולא אף אחד מהפורום סניף סניף ...
A Adi Chan New member 22/8/06 #33 תשבי להם על השכל! תשגעי אותם...תזכירי במרירות את זה שאת לא תפגשי עם אנשים חמודים מהאינטרנט!!
E EreWind New member 23/8/06 #42 יאאא לאאאאאא!! ;__; איזה קקה !! אין דרך לשכנע אותם?:O *פאפי אייז* תמיד עובד P=