שלפחות מישהו אחד יאמר את זה
T The Young Amyrlin New member 3/7/06 #5 ../images/Emo127.gif כמעט בטוח... אני לשירותכם מה-26 לחודש. =]
G Gaius Octavius New member 4/7/06 #20 ולמה אתה טמבל?! התכוונתי שתשלח לקובה SMS ובפעם הבאה שאתה בטלפון עם פותינקה תאמר לו ותשאל אם הוא יכול או לא. אם לא הייתי זוכר את זה הייתי מחכה שיגיבו בעצמם. טמבל.
ולמה אתה טמבל?! התכוונתי שתשלח לקובה SMS ובפעם הבאה שאתה בטלפון עם פותינקה תאמר לו ותשאל אם הוא יכול או לא. אם לא הייתי זוכר את זה הייתי מחכה שיגיבו בעצמם. טמבל.
T The legendary DuDe New member 4/7/06 #31 אויאוי כ"כ תחטוף מכות היום.. איזה טיפש אתה! אוף! הוא נפתח ביום שני בלילה, משמע עד יום חמישי ב8 הדיון הזה ימשיך לקפוץ, למה אתה חושב שהם לא יראו את זה?!!? טמבל!
אויאוי כ"כ תחטוף מכות היום.. איזה טיפש אתה! אוף! הוא נפתח ביום שני בלילה, משמע עד יום חמישי ב8 הדיון הזה ימשיך לקפוץ, למה אתה חושב שהם לא יראו את זה?!!? טמבל!
G Gaius Octavius New member 4/7/06 #37 מאיפה לי לדעת מתי קובה חוזר? ובאיזו שעה פותינקה חוזר? ולך תדע כמה עייפים הם יהיו. אתה הטמבל, כי אתה יודע שלא התכוונת בהתחלה למה שכתבת עכשיו, אז אל תנסה להיראות כאילו זה מה שהתכוונת.
מאיפה לי לדעת מתי קובה חוזר? ובאיזו שעה פותינקה חוזר? ולך תדע כמה עייפים הם יהיו. אתה הטמבל, כי אתה יודע שלא התכוונת בהתחלה למה שכתבת עכשיו, אז אל תנסה להיראות כאילו זה מה שהתכוונת.
M Monster Of Glory New member 3/7/06 #7 ../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif נוטה יותר ל . אני פשוט צריכה לברר מה עם העבודה שלי ביום שאחרי וכל זה.
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif נוטה יותר ל . אני פשוט צריכה לברר מה עם העבודה שלי ביום שאחרי וכל זה.