מענק לימודים

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gifמענק לימודים

בכל שנה מקבלים חד הורים מענק לימודים עבור ילדיהם ( גילאי 6-14). בחודש אוגוסט יכנסו המענקים לחשבון הבנק שלכם. גילאי 6-11 כ 1,200 ש"ח. גילאי 11-14 כ 660 ש"ח. כל מי שלא הגיש בקשה ראשונית , נא לגשת לסניף ביטוח לאומי הקרוב אליכם כדי למלא את הטפסים. מסמכים שכדאי לקחת איתכם : תעודת זהות ( בה רשומים גם הילדים). פסק דין של מזונות. פסק דין של משמורת. חשוב מאד !!! אם זו הפעם הראשונה שאתם אמורים לקבל את המענק יש לגשת אל הביטוח הלאומי. התשלום אינו מתקבל אוטומטית. ( אני הייתי לפני חודשיים והגשתי הכל, ובכל זאת, כמה מפתיע, שוב היה חסר להם איזה מסמך. מזל שהיה ברשותי.)

אiסי

New member
תודה מיכלי ../images/Emo140.gif

ומקפיצה למי שלא ראה עדיין זה חשוב

jesie12

New member
לא הפחיתו..

מאז הגזרות בינואר 2003 הסכומים המשולמים נשארו דומים..

shiraz1004

New member
היי מיכלי...

נעים מאד ,פעם ראשונה שאני כאן!! רציתי לדעת מה קורה עם ביתי תחגוג יום הולדת 14 בתאריך:21/8/04 האם אקבל מענק לימודים עבורה? תודה שירז

m i c h a l i

New member
שלום לך שירז ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אלינו
כדי לבדוק האם את זכאית למענק לימודים ( מכיוון שהגיל הוא גבולי) התקשרי לסניף הביטוח הלאומי במקום מגורייך.

איזוטופ

New member
האם צריך להגיש בקשה מדי שנה, מחדש?

בשנה שעברה קיבלתי את זה בפעם הראשונה. גם אז לא ידעתי בכלל שצריך לבקש, ורק אחרי ששמעתי שאחרים קיבלו, צלצלתי ואמרו לי שצריך למלא טופס וכו'. האם השנה, שזו הפעם השניה, אני צריכה להגיש בקשה מחודשת? או שהפעם זה כבר אוטומטי?
מראש על התשובה!

למעלה