מעגל פריסטייל-ספיישל מונדיאל

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
../images/Emo41.gifמעגל פריסטייל-ספיישל מונדיאל../images/Emo41.gif

אז הגיע הרגע ואנו יוצאים לפגרה, מה שאומר שאנחנו הולכים לחגוג את המעגל האחרון לפני המונדיאל בצורה שלא נראתה כך כבר הרבה זמן
בשביל שהכל יילך טוב לו ושמח צריכים שכמה שיותר אנשים יבואו, כל מי שאי פעם חשב להגיע אבל ביטל בסוף או שאכל תסביך עם עצמו "לבוא או לא?" - זה הרגע הכי מתאים בשביל לבוא. למעשה, אין זמן מושלם מיזה. וכמובן גם כל מי שכבר יצא לו להיות נוכח (יש הרבה חבר'ה שאני מתגעגע אליהם ולא אתנגד לראותם שוב) סומך עליכם שתדעו לעשות את מה שאתם יודעים לעשות הכי טוב
תזכרו, אתם אלה שמרימים את המעגל והופכים אותו למה שהוא, היחידים שיכולים לעשות את זה ולגרום להכל לקרות. מספיק שתפגינו נוכחות והמצברוח יגיע אח"כ על הדרך (אגב, מי שרוצה מוזמן ואף רצוי לבוא עם חולצת כדורגל, כן כן, גם היא כבר לוחצת מכיתה ג'... זה היום להשוויץ
) תזכורת למי ששכח: יום חמישי הקרוב, 7 בערב, קניון הזהב ראשל"צ, מתחם שער אקסייט, ליד המאבטח... (אם אתם רואים שיש יותר ממאבטח אחד, תגבורת, זה אומר שהגעתם מאוחר מידי) נ.ב. הכנתי לכם אפילו סרטון ברוח הסטלה... (נכון שאני שחקן למופת?) לפרטים נוספים\בילבולי ביציות\תרומות: 177768069

New member
אתם צריכים להיות משוגעים

אם אתם חושבים שאני אתן לזה לעבור לעמוד השני כל-כך מהר... (ועוד אחרי שהשקעתי? Hell No~! )

New member
../images/Emo208.gif אחרונה

ידעתי שהייתי צריך לשים תמונה של כוסית בפלאייר...

למעלה