מסעדת הניה? יש ברמה"ש מסעדה כזאת לא? אני מחפשת את הטלפון של המקום בנרות, מישו יכול לעזור לי?
P Pink Pig New member 11/4/06 #1 ../images/Emo41.gifמסעדת הניה? יש ברמה"ש מסעדה כזאת לא? אני מחפשת את הטלפון של המקום בנרות, מישו יכול לעזור לי?
../images/Emo41.gifמסעדת הניה? יש ברמה"ש מסעדה כזאת לא? אני מחפשת את הטלפון של המקום בנרות, מישו יכול לעזור לי?
א אקסצנטרי New member 13/4/06 #2 נראה לי שיש לך טעות בשם לא מוכרת לי מסעדה בשם הזה וחיפוש זריז באתרים rest.co.il וכן 2eat.co.il לא מעלה תוצאות
נראה לי שיש לך טעות בשם לא מוכרת לי מסעדה בשם הזה וחיפוש זריז באתרים rest.co.il וכן 2eat.co.il לא מעלה תוצאות
א אקסצנטרי New member 13/4/06 #3 נראה לי שיש לך טעות בשם לא מוכרת לי מסעדה בשם הזה וחיפוש זריז באתרים rest.co.il וכן 2eat.co.il לא מעלה תוצאות
נראה לי שיש לך טעות בשם לא מוכרת לי מסעדה בשם הזה וחיפוש זריז באתרים rest.co.il וכן 2eat.co.il לא מעלה תוצאות
ר רמת שרונית New member 25/4/06 #4 נראה לי שמדובר ב"עדנה" ולא הניה... אוכל פרסי - אחלה מסעדה בטרומפלדור ליד המשטרה 03-5494976
P PinkWin New member 26/4/06 #5 הניה זה מקום שאנטי עם נרגילות דומה לטראבין, זה נמצא ליד מועדון פסק זמן