מסדר נוכחות

NAstyBOY1

New member
חדש פה

שם: אליאור משאלה לחודש הקרוב: שיהיה מעניין יותר מהקודם משהו שעשה לי את החודש האחרון: שכמעט ולא היה בית ספר
אביתר בנאי הוא אחד היוצרים והאמנים היותר טובים במוזיקה הישראלית, ואני באופן אישי מאוד מתחבר למוזיקה שהוא עושה, לדרך שבה המילים והלחן מגיעים למצב של הרמוניה מושלמת. אני אשתדל לכתוב ולקרוא פה כמה שיותר :)

238

New member
וגם אני:

בס"ד רחלי. משאלה :להצליח לישון יותר מ120 שעות בחודש הקרוב(שזה משהו כמו 4 שעות ללילה,הממוצע העכשווי
) משהו שעשה לי את החודש האחרון:נבחרת ישראל בכדורגל,מכבי ת"א בכדורסל,ושכן שלי שעלה לכוכב נולד

גם אני../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

שם: רוני
משאלה לחודש הקרוב: למצוא לי זמן לעשות דברים שהם לא לימודים ותנועה
משהו שעשה לי את החודש האחרון: אממממ כל מיני דברים קטנים..

אז ככה...

שם:יעל. משאלה לחודש הקרוב: שתהיה עוד הופעה של אביתר בצוללת שתהיה אפילו יותר טובה, שאני והחמוד מביצפר נתקרב, שהבגרויות לא יגרמו לי להגיע לשלוותא, ושחבר של רן לא יעבור דירה... משהו שעשה לי את החודש האחרון: הדיאלוג שהצגתי בתחילת החודש עם חברה שלי והצחוק שהוא גרם לאנשים (הציטוט שלי ממנו אגב), ולראות את רנוש מאוהב...
(תהנה בטיול מותק!)

גוּזיד

New member
בלע. לא רשם תוכן ../images/Emo122.gif

בכל מקרה, רשמתי "The princess bride
" לא משנה, איבד טעם.

KremboGirl

New member
אני ../images/Emo132.gif

שם: תמר משאלה לחודש הקרוב: שאני אמצא ב"צער בעלי חיים" את הכלבה הכי מדהימה בעולם ושיהיה כיף בלונדון!!
משהו שעשה לי את החודש האחרון: אממ... זה היה חודש מגעיל
והלוואי שלא יהיה עוד חודש כזה אף פעם.....
לילה טוב לכם חבובים

heaven is here

New member
אמ

שם:שירה משאלה לחודש הקרוב: יש מספיק גם בלי
משהו שעשה לי את החודש האחרון: החופשי חודשי

FataLico

New member
וגם אני

עופר, אלקטרון, פטאל, פטאליקו. משאלה: הופעה של אביתר\משינה בירושלים. החודש האחרון: הערב שהוביל לכתיבה של השיר "בלאק ג'ק", שמסתבר שאף אחד לא מבין חוץ ממני, כנראה כי כתבתי אותו בשיעור ספרות, אם זה מעניין אתכם יש לינק פה =======>

למעלה