מסדר נוכחות ספטמבר 2004

A N I g M A

New member
אני!../images/Emo9.gif

שם: סיוון איזה מגורים: ירושלים תאריך לידה: 26.7.87 גיל: 17 שיר אהוב של גלעד: סופי שיר אהוב באופן כללי: Alanis Morissette - Out is through כיתה: י"ב הייתי רוצה להיות בכיתה: טוב לי ככה. איך היה החופש: אחלה. חוויה: ניצנים

3נטוש

New member
me,me,me,me

שם: נטע אשכנזי איזור מגורים: קרית ביאלק תאריך לידה: 28.7.90 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 14 וחודשיים.. שיר אהוב של גלעד:אממ כולם אבל במיוחד את "מותק שלי" שיר אהוב באופן כללי: אממ יש הרבה.. משהו אמיתי עברי ובחולצת פסים.. לכבוד האחד בספטמבר: כיתה:ט' הייתי רוצה להיות בכיתה: ז' ולסיום: איך היה החופש? ספרו חוויה מיוחדת : אווו סבבה.. פגשתי את כולם... ראיתי את עברי בהופעה (והוא לא התקשר
) שהייתה מדהימה

ופעם שנייה ../images/Emo6.gif

שם: אורעד איזור מגורים: חיפה תאריך לידה: 24/12/89 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 14 וחצי שיר אהוב של גלעד: 'ציפורים' שיר אהוב באופן כללי: 'צוכה בוחקת' - עברי לידר לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: י' הייתי רוצה להיות בכיתה: א' ולסיום: איך היה החופש? כיף
ספרו חוויה מיוחדת: הכרתי את נטע ומיכל בעיר הנוער וכמובן, עוד דברים שהיו בעיר הנוער נחשבים ל'חוויה מיוחדת'

מיכיל

New member
../images/Emo13.gif עונה למסדר ../images/Emo13.gif

שם :עלמה איזור מגורים : ת"א תאריך לידה: 7.12.1990 גיל : 13 וחצי שיר אהוב של גלעד : כותב לך סיפור שיר אהוב באופן כללי : in my place- של coldplay כיתה : ט' הייתי רוצה להיות בכיתה : ח' .חחח -) איך היה החופש : מעולה
חוויה מיוחדת : הלכתי לבאולינג והצטיינתי בפישולים. זה היה זוועה.חחח
עוד חוויות מיוחדות אנ'לא ממש זוכרת כרגע

עונה../images/Emo9.gif

שם: הדר איזור מגורים: ראשל"צ תאריך לידה: 19.4.1990 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 14 וחצי שיר אהוב של גלעד: כל הדיסק מעולה שיר אהוב באופן כללי: כל דבר של עברי (אני כללית
) לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: ט'
הייתי רוצה להיות בכיתה: נחמד לי איפה שאני... אולי לדלג ולעבור לי'. ולסיום: איך היה החופש? מעולה
ספרו חוויה מיוחדת: ניצנים

שיר m

Well-known member
גמני../images/Emo70.gif

שם: שיר איזור מגורים: נתניה תאריך לידה: 16.12 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 16 וחצי שיר אהוב של גלעד: "אחותי" שיר אהוב באופן כללי: אממ... כרגע "דבר אלי" של אלג'יר לכבוד האחד בספטמבר כיתה: י"ב הייתי רוצה להיות בכיתה: כיתה ז' היתה הכי כיפית
ולסיום איך היה החופש? אחלה! ספרו חוויה מיוחדת: הייתי בירושלים... מממ היה כיף!

אהלן... מה קורה?

שם: סתיו אזור מגורים: פ"ת תאריך לידה: 17/11/88 גיל: עוד מעט 16!! שיר אהוב של גלעד: אחותי בעיקר אבל..נו אני אוהבת את כולם מה אני אעשה?! שיר אהוב באופן כללי: הגשר הישן כיתה: י הייתי רוצה להיות בכיתה: אני לא רוצה להיות בכיתה כל כך החופש היה...: מעפן חוויה מיוחדת: מממ... ההרכבים המוזיקליים בבי"ס!

נמנמ

שם: מורי איזור מגורים: ירושלים עיר הקודש תאריך לידה: 8/3/81 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 23 שיר אהוב של גלעד: הבזק שיר אהוב באופן כללי: כמה שאני אוהב - עברי לידר לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: א'1 הייתי רוצה להיות בכיתה: יב
ולסיום: איך היה החופש?:פצצתי ספרו חוויה מיוחדת: אממממ אמא לקחה אותי לעיר וקנתה לי גלידה

למעלה