מסדר נוכחות ספטמבר 2004

../images/Emo12.gif

נו ברור לא סתם היא אישתי מורי התכוונה אליי ולבגדים שלבשתי לניצנים
מה שכונה על ידי חזקי כ "זה בדוחק בגדים שאני לובש רק בבית"

tamar brandy

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

שם: תמר איזור מגורים: בית שמש תאריך לידה: 29.5.90 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב):14 שיר אהוב של גלעד: ימים שיר אהוב באופן כללי: ימים לכבוד האחד בספטמבר:
כיתה: ט' הייתי רוצה להיות בכיתה: לא רוצה כיתה ולסיום: איך היה החופש? הכי שווההה

גמאני רוצההההה ../images/Emo9.gif

וואי כמה זמן לא הייתי פה
שם: שיר יצחק (לא כ"כ קשה להבין את זה :)) איזור מגורים: באר-שבע תאריך לידה: 22.5.88 גיל: 16 וחצי בערך.. שיר אהוב של גלעד: המממ.. הכי מתחברת לאחותי.. שיר אהוב באופן כללי- זה משתנה המון, אבל עכשיו- BRYAN ADAMS - HEAVEN כיתה: י"א הייתי רוצה להיות בכיתה: א'
איך היה החופש? לפעמים כיפי ולפעמים משעמם.. חוויה מיוחדת- יומיים מדהימים בכפר המוזיקה של קוקה קולה..

LIGHT1001

New member
שלי!

שם:יאנה. איזור מגורים:ראשל"צ. תאריך לידה 9.8.89 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב):15 שיר אהוב של גלעד:הבזק שיר אהוב באופן כללי:יש הרבה.. :/ לכבוד האחד בספטמבר::| כיתה:י' הייתי רוצה להיות בכיתה:אממ..לא הייתי רוצה. ולסיום: איך היה החופש?אחלה!הופעות שליטה! ספרו חוויה מיוחדת:לא זוכרת..

morrrrrrrrrr

New member
גם אני פה

שם: מור איזור מגורים: אנגליה תאריך לידה: 3/8/1981 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 23 שיר אהוב של גלעד: סופי שיר אהוב באופן כללי: somewhere only we know -keane לכבוד האחד בספטמבר: כיתה:
הייתי רוצה להיות בכיתה: א' כי אז עוד אוהבים בית ספר
ולסיום: איך היה החופש?:מעולה מצויין ספרו חוויה מיוחדת: פגשתי את מייקל אואן

N o l o g o

New member
אממ למרות שאני בטוחה שכבר עניתי על

זה איפשו.. שם:שיראל איזור מגורים:ראשון לציון תאריך לידה:8.6.87 גיל:17 (למי שלא הבין..) שיר אהוב של גלעד: אממ כרגע זה כותב לך סיפור שיר אהוב באופן כללי: יש הרבה כאלה..אממ כרגע אני שומעת את מיליארד טועים של אביב גפן.. לכבוד האחד בספטמבר.. כיתה:יב הייתי רוצה להיות בכיתה:אממ לא הייתי מחליפה את הכיתה שלי..:) ולסיום: איך היה החוחפש? - היה חופש נהדר והיו הרבה דברים טובים.. אממ חוויה מיוחדת..מסיבת סוף החופש שאירגנתי ויצאה פשוט בתזונה.. הכי שתינו ועשינו שטויות..חח

גם אני פה!!!!!

שם: נועה איזור מגורים:...קיבוצניקית בדרום... תאריך לידה: 28.8 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 17 שיר אהוב של גלעד: סופי שיר אהוב באופן כללי: כשהקיץ יבוא-של עברי לכבוד האחד בספטמבר: שיהיה בהצלחה כיתה:יב הייתי רוצה להיות בכיתה:יב! ולסיום: איך היה החופש? נהדר ספרו חוויה מיוחדת: אין הרבה....נסעתי להרבה מקומות ונהניתי.

Jude Lennon

New member
תורי...

שם: עדן איזור מגורים: תל-אביב תאריך לידה: 6.4.92 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 12 שיר אהוב של גלעד: "סופי" שיר אהוב באופן כללי: "Stairway To Heaven" של Led Zeppelin לכבוד האחד בספטמבר: כיתה:ז' הייתי רוצה להיות בכיתה:א' ולסיום: איך היה החופש? ספרו חוויה מיוחדת הייתי בקנדה והוא היה קצר מדי!!!

למעלה