מסדר נוכחות ספטמבר 2004

../images/Emo41.gifמסדר נוכחות ספטמבר 2004../images/Emo41.gif

נוהג חדש שאני תמיד עושה בפורום עברי ואני מייבא עכשיו לכאן בתחילת כל חודש יהיה לנו מסדר נוכחות ענו על השאלות אם בא לכם שם: איזור מגורים: תאריך לידה גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): שיר אהוב של גלעד: שיר אהוב באופן כללי: לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: הייתי רוצה להיות בכיתה: ולסיום: איך היה החופש? ספרו חוויה מיוחדת

עונה

שם: תומר איזור מגורים: ת"א תאריך לידה 4/2/83 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 21 ו7 חודשים שיר אהוב של גלעד: הבזק שיר אהוב באופן כללי: כרגע הצל שלי ואני לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: סיימתי ביצפר מזמן הייתי רוצה להיות בכיתה: יב ולסיום: איך היה החופש? עוד לא נגמר ספרו חוויה מיוחדת בחודשיים האחרונים סיימתי את התואר הראשון שלי זו החוויה של קיץ 2004

גרר, גם פה אני לא ראשונה../images/Emo46.gif

שם: אריאלה איזור מגורים: מרכז תאריך לידה: 18.4.1987 גיל: 17 שיר אהוב של גלעד: "אחותי"
שיר אהוב באופן כללי: כרגע- "מתחמם"/עברי לידר לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: י"ב
הייתי רוצה להיות בכיתה: י' [הממ.. קצת מייגע לכתוב את זה פעמיים] ולסיום: איך היה החופש? פעם ראשונה שאני לא אאמר- "קצר"... היה נהדר, היה ממצה. ספרו חוויה מיוחדת: אוף נו.. פסטיבל הבירה

עונה ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שם: שחר איזור מגורים: נגב תאריך לידה: 1.3.90 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 14 וחצי היום בדיוק :) שיר אהוב של גלעד: ציפורים :) שיר אהוב באופן כללי: ברגע זה.. "האביב הנצחי"-כנסיית השכל, "יותר טוב כלום מכמעט"- עברי לידר לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: ט' הייתי רוצה להיות בכיתה: יב'
ולסיום: איך היה החופש? אחלה! עבר קצת מהר ספרו חוויה מיוחדת- ברוררר שניצנים!! :) אלקטרו-רוק, קולהרוק..

איף

New member
אני בתור!../images/Emo151.gif

שם: יסמין עיר מגורים: קרית אונו תאריך לידה: 4.7.1983 גיל: 21 שנים,1 חודש,27 ימים,23 שעות ו-40 דקות.
(באמת! חישבתי) שיר אהוב של גלעד: נכון להיום, "מותק שלי" (אבל זה משתנה בערך כל יום בהתאם למצב הרוח). שיר אהוב באופן כללי: שוב...זה משתנה... כרגע (אבל ממש ממש ברגע זה) , "שושנים עצובות" של עידן רייכל.
לכבוד ה-1 בספטמבר: כיתה: סיימתי לפני המונמון שנים (טוב,3 שנים זה הרבה...) הייתי רוצה להיות בכיתה: י'....היה לי כיף בכיתה י'...היתה אחלה כיתה. היה לי מצחיק בעיקר! היו טיפה מופרעים...אבל זה כל הכיף.כשעליתי לי"א הפרידו אותנו!
איך היה החופש? טוב,אמנם אני לא עושה הרבה...אבל גם אי אפשר לומר שהייתי או שאני בחופש...אני חושבת שמרגע שמסיימים בצפר...כבר אין "חופש" ממש. זה כבר החיים האמיתיים...נעים בין מסגרת למסגרת,או חוסר מסגרת...אבל אנחנו כל הזמן מוצאים את עצמנו במקומות שונים ובסיטואציות שונות שמצריכות התמודדויות שונות. בקיצור...פילוסופי משהו...ואני אפסיק לפני שיהיה מאוחר מידי.
חוויה מיוחדת:לא עולה לי משהו בראש כרגע...

גמאני =)

שם: נופר כוכב איזור מגורים: בת ים תאריך לידה: 12.5.88 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 16 שיר אהוב של גלעד: ימים שיר אהוב באופן כללי: יש המון אבל הראשון שעולה לי בראש הוא "נגיעות" של ברי סחרוף כיתה: י"א הייתי רוצה להיות בכיתה: ח' איך היה החופש: מיציתי, התבגרתי, והחכמתי. ספרו חוויה מיוחדת ניצנים. בהחלט =)

פעם שלישית גלידה

שם: שיר
איזור מגורים: פנינת השרון
תאריך לידה: 24.7.86
גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 18
שיר אהוב של גלעד: נופלים לתוך טבעת
שיר אהוב באופן כללי: יש המון
לכבוד האחד בספטמבר:
כיתה: עיזבו אותי
נגמר בי"ס
הייתי רוצה להיות בכיתה: מה שיתנו לי
ולסיום:
איך היה החופש?: חביב ביותר
ספרו חוויה מיוחדת: היו מספר...

oRockGirLr

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

שם: אור איזור מגורים: קריות. תאריך לידה: 29.9.90 [אוהו =] כל כך קרוב] גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב):14 P: שיר אהוב של גלעד: ימים וכותב לך סיפור
שיר אהוב באופן כללי: יש הרבה =\ הממ כרגע מה שאני הכי חורשת זה "הכאפה המצלצלת" של הדג נחש =] לכבוד האחד בספטמבר: יוםללארווחים! כיתה: ט' הייתי רוצה להיות בכיתה: טוב לי ככה
ולסיום: מממ. רות סוף
איך היה החופש? מייגע
סתם. אפשר להגיד שמנוצל מספיק =] נהניתי. ספרו חוויה מיוחדת: לא ישנתי כל הלילה [מרגש הא?] =]

orguy

New member
yop!

שם: אור גיא איזור מגורים: המרכז תאריך לידה: 10.9.87 שיר אהוב של גלעד: כרגע "מותק שלי" לתקופה זו שיר אהוב באופן כללי: חצי חיים של לירן נדל כיתה:י"א הייתי רוצה להיות בכיתה: כמורה היה אחלה של חופש......... היה נחמד בהופעה של גלעד, בטיול מהנה שבו שרתי את "עכשיו טוב" בקריוקי וכשהגיע הקטע אמרתי לכולם "מה עכשיו?" וכולם צרחו באטרף "עכשיו טוב עכשיו טוב!!!!" חחחחח היה נחמד!

Drorrrrrr

New member
המפ

שם: דרור. איזור מגורים: מרכז. תאריך לידה: 21.9 גיל: 17 עוד שלושה שבועות. שיר אהוב של גלעד: הבזק. שיר אהוב באופן כללי: השירשלנו- אביב גפן. לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: י"ב. הייתי רוצה להיות בכיתה: לא רוצה. ולסיום: איך היה החופש
חביב. ספרו חוויה מיוחדת: אין.

אני רוצה, אני רוצה!!!

אז ככה:
(אין תופים אז נסתפק בגיטרה!!!!) שם: נופר אשכנזי איזור מגורים:קריות תאריך לידה: 30.4.88 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 16 וחודשיים.... שיר אהוב של גלעד: סופי, אבל בטח מחר זה יהיה אחר... שיר אהוב באופן כללי: באנגלית- Dream Theater - The Spirit Carries On בעברית- אנשים אומרים של הילה הררי לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: י"א הייתי רוצה להיות בכיתה: כשאני אסיים את השנה אני אדע לענות על זה! ולסיום: איך היה החופש? קצר מידי ספרו חוויה מיוחדת אוי, אילת!!!
אוי, הופעות של שיגעצ, היהודים, אביב גפן (של גלעד עוד לא יצא)
אוי, לונהפארק....
בקיצור, חופש מלא, וקצר מידי!!!
אוף.... נ.ב לכל התלמידים שבינינו, מקווה שהלימודים יהיו קלים יותר בשנה שתבוא... ו
לכולם, גם לבוגרים וגם לצעירים... וכמובן לגלעד!!!!

mta16

New member
../images/Emo3.gifאני

שם: מיה איזור מגורים: חיפההההה תאריך לידה : היום ה 1.9.87 גיל (במקרה וקשה למישהו לחשב): 17 בדיוק
שיר אהוב של גלעד: אההה הכל!!!!!!! (באמת!) שיר אהוב באופן כללי: זה משתנה אבל כרגע זה (מה שמתנגן לי בראש) "מה נעשה" של הדג נחש.... לכבוד האחד בספטמבר: כיתה: יב' הייתי רוצה להיות בכיתה: יא' היתה שנה ממש טובה ...קשה , אבל היה כיף!!! ולסיום: איך היה החופש? החופש נגמר בשניה אבל עשיתי הרבה דברים כמו ליסוע לאילת ללמוד נהיגה להיות בהופעות ולהיות בניצנים!!!! ספרו חוויה מיוחדת :ניצנים היה ממש כיף ב 12.8 4 וחצי שעות של רוקקקקק

למעלה