מנשאים

1שילגיה

New member
החנות בגן העיר לא "מייבאים" אלא

בכל פעם שבעל החנות נוסע לארה"ב הוא מביא מס' מנשאים ומוכר אותם בחנות (כמעט במחיר עלות). בשוודיה לא מאפשרים לייבא את המנשא לארץ בגלל האנטישמיות של בעלי החברה! ובעיקר בגלל שאנחנו "עם כובש... "

Nona a

New member
../images/Emo41.gifנעליים../images/Emo41.gif (בחיפה)

מנצל"שת : היכן קונים נעלי (סנדלי) צעד ראשון בחיפה ? (נדמה לי שפעם כתבו כאן שיש בגרנד – היכן בדיוק ?) תודה !

amgs

New member
יש בשניים או שלושה מקומות:

בגרנד קניון, בקומה השניה, אם את עולה מהמדרגות ליד "טויס אר אס" אז מיד כשאת עולה בצד שמאל יש חנות נעלי ישלדים. יש חנות במרכז הכרמל, ברחבה ליד הכרמלית (ליד ארומה), אני לא זוכרת את שמה אבל שם קניתי לבכור שלי (לפני 5 שנים) נעלי צעד ראשון של אלפנטן ויש בחורב בחנות תלתן בקומה השלישית. מקוה שעזרתי מיה

גלשני

New member
ברמת ישי טוב לך?

(קרוב להורים
) ליד לימוזין באיזור התעשייה של רמת ישי יש נעלי הקיבוצים.

Nona a

New member
../images/Emo51.gif

אנחנו נהיה בחיפה ומקווים לרכוש באותה הזדמנות אך אם זה לא יסתדר, נזכור גם את המידע שלך ..

Mikella

New member
מנצלשת.יש לי את הלופי. ניסיתי לשים

בו את הקטנטן , אך נראה לי שהראש לו מוטה בזוית לא נוחה יש למישהו מושג איך מניחים את הילד בפנים ?

שקדייה

New member
תתחילי מהתחת..חח../images/Emo8.gif

תכניסי לו קודם את התחת למאין ישיבה על הבד ואז את הראש ואח"כ את הרגליים. כשהוא שוכב בנוח ברצועה הראשונה תארזי אותו בשניה ואח"כ בשלישית.

ליאתיש

New member
גם לי יש אותו.

קיבלתי אותו מחברה. ואני ממש לא מתלהבת. התינוכיס הרבה יותר מצמיד אותם אלייך לחזה ולכן פחות מושך קדימה = פחות כבד...

sharoni101

New member
יש להם אתר אינטרנט והם שולחים

קטלוג , הוא עולה בסביבות ה - 100 דולר

למעלה