מנשאים

1שילגיה

New member
../images/Emo41.gif מנשאים ../images/Emo41.gif

אני ממש התאהבתי במנשא (שאין אותו בארץ) "בייבי ביורן" מישהי מכירה? אני מחפשת קישור של החברה להזמין אותו מחו"ל. יש אותו למישהי? הוא נוח? תודה

שירלי976

New member
לי יש אותו, קניתי עכשיו בבוסטון..

הי שילגיה, אנחנו נסענו לקרובים בבוסטון וקנינו את המנשא (כולל התמיכה לגב) יש שני סוגים, אחד עם תמיכה לגב( 120 $) ואחד בלי תמיכה לגב (90$). אמנם מאיה כבר בת 5 חודשים ודי כבדה הסתובבנו איתה כך עם הפנים החוצה ומוצץ בפה חובה!!! אחרת היא פשוט אוכלת את המנשא ומרטיבה אותו. אנחנו יוצאים לטיולים עם ה
ככה, הוא קצת מושך אז זה יותר נוח, שמים כובע פטרייה ויוצאים לדרך. ממליצה בחום. עדיף לבקש ממישהו שיביא לך מארה"ב זה נראה לי יקר מידי לשלוח לארץ. זו קופסא לא גדולה ולא כבדה. שירלי בהצלחה שירלי

א מ א י ה

New member
../images/Emo99.gifאיזה בובה!!!

השאלה עד כמה משקל ניתן לשים אותה במנשא?? מאיה שלי עברה את מחסום ה-8 ק"ג....

שירלי976

New member
בחוברת שקיבלנו כתוב שעד 12 ק"ג אפשר

להשתמש ,אח"כ היא ממילא תהיה לך כבר כבדה מידי לסחוב ככה, עכשיו היא כבר כבדה לי ונראה לי שהיא מעל 7 ק"ג שירלי

א מ א י ה

New member
תודה../images/Emo140.gif

יש לי מנשא של איוונפלו, אבל חשבתי שמנשא של בייבי בורן הרבה יותר נוח לתינוקות יותר גדולים, אבל לפי התמונה זה ממש דומה לשלי..

שירלי976

New member
נראה לי שרק המינסארי או איך שלא

קוראים לזה מתאים לגילאים של עד גיל 3 או משהו כזה, אבל מי רוצה לסחוב אותם ככה בגיל כזה, יש לה רגליים....שתלך לבד.

א מ א י ה

New member
מעניין עם יש תמונה שלו באיזשהו מקום

אומנם לא עד גיל 3 אבל עד גיל שנה זה כיף

א מ א י ה

New member
אהה, זה... היה לי את זה ליומיים

וישר החזקתי לחנות... רכשתי את זה שמאיה הייתה בת שבועיים וממש לא הרגשתי ביטחון עם זה....

למעלה