ממני אליך

razzrazz

New member
../images/Emo41.gifממני אליך

רוצה לחכות לו, ליד המיטה, בתחתון שחור, שיבוא, שיכנס, יצמד אלי, ימחץ אותי אליו, להרגיש אותו, כל ס"מ בו, את הזיקפה שתיכף תהיה בין רגליי, נשיקה חמה,רטובה, נושך לי את השפתיים,מלקק אותן, יורד לצוואר,לחזה, מסביב לפיטמה,נשיכה רכה, ממשיך לרדת,בלי לפספס, אוחז במתניי,מלקק את הטבור, החום, הרטיבות, נמסה....! מפשיל את התחתון, חושף את ערוותי, מפסק מעט את רגליי, מלטף את יריכיי, מרגיש את הרטיבות, מחדיר אצבע, מלקק את הדגדגן, כבר לא מסוגלת, צריכה.... צריכה אותו בפנים,בתוכי,צמוד,עמוק, עולה למעלה,מביט בי, מנשק, נשכב על המיטה, לוחש "צריך אותך" מפסק מעט, נשכבת בין רגליו, מולי עומד זקור,קשה, נלחמת בעצמי לא להתיישב עליו, להכניס אותו עמוק בפנים, מלקקת, מלטפת, שולכת אצבעות לאשכים, המגע, הגניחות, מרטיבה את שפתיי, לאט לאט מכניבה את כולו לפי, מלקקת,מרטיבה, צריכה אותו כלכך! מתרוממת מולו, מתיישב מולי, משכיב אותי על המיטה, מפסק רגליי, יודע מה אני צריכה, פתאום, בלי הקדמה, נכנס בתוכי, מצמידה את עצמי אליו, מהדקת את רגליי סביבו, חזק,שיכנס יותר, מרגישה אותו כמעט יוצא ונכנס בעצמה, מרגישה את הזרמים, מרגישה את זה מתקרב, יותר מהר, יותר חזק, יותר רטוב, יותר לוהט, מהדק גופו אלי בחזקה, נצמדת אליו, נוטה לאחור, נכנס בעצמה,בלי להרפות, מתפרץ,זורם, חם לוהט! ואז נופלים הוא עלי, נהנת ממגע גופו הרפוי, מגניחותיו המתמשכות, מביט בי, מנשק, מלטף, מנשקת את שפתיו, אפו, צריכה את חום גופו. רז

MM זו אני

New member
איזו כמיהה../images/Emo175.gif

איזה מילים איזו כמיהה ואוואוו כמו משקה צונן ביום חמסין

מסכים עם MM על כל מילה

התשוקה הזאת, הרעב... זה החומר ממנו עשויות פנטסיות.

razzrazz

New member
MM וסוקית,../images/Emo141.gif תודה....

תודה על המחמאות ועל קבלת הפנים החמה.... בכלל הפורום הזה, הכתיבה בו, מדהימים, רז

WOOOOOOOOOOOOOOOW

הרגת אותי! מישהו כאן אמר כמיהה? זו כמיהה לשמה. אין ספק. (דרך אגב...מה את אומרת שאת לא יודעת לכתוב?מה נסגר איתך?)

razzrazz

New member
תודה!../images/Emo140.gif הייתי....

הייתי חייבת להוציא, כמה אפשר להשאר עם הכמיהה הזו? אסור לדבר וכבר התפוצצתי!
קראת את הכתיבה פה, הסיפורים, הפנטזיות, משגע וממכר!!
רז

Your Blue Angel

New member
מזכירה לי את עצמי

לפני כארבע שנים בערך. משם נכתב השיר לבד שהוספתי כאן לא מזמן...

razzrazz

New member
Your Blue Angel../images/Emo20.gif....

לפני ארבע שנים מקרה דומה לשלי? אולי שאלה אישית מדי....,כמובן ספרי רק אם נוח, רז

Your Blue Angel

New member
הרגשות והתשוקות והצורך לכתוב

מזכירים לי את עצמי. אני לא מודעת לכל מה שעובר עליך ,כלומר ממה זה נובע. אבל זוכרת את הלבד הזה ואת התשוקה הזו. ואותו, כאשר לבסוף הגיע ואת הדרך הארוכה שהיה עלינו לעשות. וגם אני התחלתי לכתוב מצורך להוציא החוצה מה שרצה לפרוץ מתוכי. והתחברתי למה שכתבת מאותו המקום.

ferdinand

New member
ובחזרה

נכנס אל החדר. היא שוכבת שם בתחתון שחור. בלי הקדמות, בלי משחקים, נשכב עליה. מנשק אותה, מלקק אותה, נושך את שפתיה. מצמיד את אברי הזקור, החשוף אל הבד השחור הזה. רוצה לטרוף אותה, רוצה ועושה. את הצואר שלה, לאורך הגרון, שקע הבריח, לעמק בין שדיה. מעפיל אל הגבעה, סביב סביב, אוכל את הדובדבן שבקצפת. מלקק אותה, מוצץ אותה, נושך אותה, נושף עליה - ואחר כך את השנייה. מצייר עם הלשון - צלע, צלע. איזו מהן שנלחה ממני מאדם ויצרה אותה? שפתי ולשוני מציירים עיגול רחב סביב הבטן, ספירלות הולכות וקטינות מערבולת שנשאבת אל הטבור – ושוקעת בו. בקושי רב נחלץ, ומוצא את פני מול הבד השחור. ספוג ריחות של תשוקה ורטיבות. מסיר אותו, וניצב מול שחור אחר. שוקע בתוכו, שותה ממנו, חודר אליו. כן – לחדור אליו. לא יכול יותר, צריך. הודפת אותי לאחור, מופתע קצת, משתרע על הגב. "צריך אותך" לוחש לה ושוב היא נעלמת לי, מרגיש את שפתיה, עוטפות אותי מרגיש את העונג שלה לענג אותי. מתקמר אליה, עורג אליה. צריך אותך, צריך אותך. מתרומם, הודף אותה לאחור בא בין רגליה חודר, חזק, בת-אחת, עמוק כמה שיותר עמוק. מרגיש את הגוף שלה נענה לתנועותי נע ביחד איתי מהדקת את רגליה סביבי, מצמידה אותי אליה. חזק, הודף בתוכה, וגניחה שלה בכול הדיפה עוד, חזק, מהר שומע אותה קוראת לי ואני נענה. לא יכול לנשום כבר אבל נענה. חזק יותר, היא עוטפת אותי, מתהדקת סביבי גם כשזה מגיע, לא יכול לעצור מתרוקן לתוכה. חזק, עמוק, צמוד, רוצה להיבלע בתוכה כולי. ומרגיש אותה, נצמדת, נדחקת חזק אלי קולטת אותי, שואבת, מרגישה, יונקת. קורס בבת אחת משתרע אותה עוטף אותה, רך עכשיו לא שם, עדיין עמוק וזקוף בפנים עוטף ורך וחם מנשק, צמוד. צריך אותך עכשיו יותר מתמיד.

razzrazz

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo9.gifוואו, אתה....

הפתעת אותי, אין לי מילים.... רז

למעלה