מכרז

קרן משם

New member
../images/Emo41.gifמכרז

כידוע או שלא כשהתמנתי לניהול הפורום הודעתי מראש שזה זמני מבחינתי. למה? כי זמני לא רב וכי אני מנהלת פורום נוסף שפעיל מאוד ודורש ממני המון, אני שואפת לעשות כל ג'וב שלי 100% ואינני מרגישה שאני עושה זאת פה. אני אצטרך שותף/ה או מחליף, אם המחליף ירצה לנהל לבד אפנה את מקומי ואתמוך בו/ה בכל מקרה. אם יצטרף אלי שותף או שותפה מבטיחה להסביר ולהדריך בהתחלה במסגרת הקיימת עבורי (כאמור אני גרה בחו"ל ולא אוכל להתקשר לשם כך, שיחה טלפון מפה=משכורת שלמה) שזה אימייל, מסרים, או דרך מספר טלפון שלי שאתן אותו. *מה מצריך הניהול? נסיון בנושא הפורום לכולנו יש וזה הדבר הראשון....רוב הדברים החשובים אנחנו יודעים וגם אם יש משהו שמישהו מאיתנו לא יודע יש מאגר מידע בפורום הן בקישורים והן במאמרים והן במילון מונחים, גם אני לא יודעת הכל ולא מתיימרת לדעת גם. הניהול מצריך כמה דברים חשובים: 1-פגישה עם מנהלת הפורומים וזה יתקיים במרכז. 2-נוכחות קבועה בפורום וכמה שיותר (זה משהו שלי חסר ועל כן החלטתי לפרוש/לקחת שותף) 3-ידע בסיסי במחשב, הניהול לא אמור להיות מסובך אך למי שלא יודע/מבין אך לצרף לינק/אך לעשות העתק הדבק וכו' לדעתי הדרך תהיה קשה הרבה יותר. יצירתיות ויוזמה זה + שכל פורום זקוק לו, אני מצידי בקיאה בנושא הניהול ומשתדלת ככל יכולתי (למרות שנוכחתי לא מספיקה ולדעתי זה אחד הגורמים שהפורום "אובד") ואתמוך בכל אחד שיעלה על הקרטריונים הנ"ל. אתם מוזמנים להגיב פה או אלי במסר ואני תקווה שתהיה הענות ושאוכל להוריד את הלחץ מעליי בקרוב ...פורום זאת התחייבות שכרגע כמנהלת יחידה לא אוכל להוסיף ולעמוד בה.
מראש קרן

חברים- תגיבו

אני בחיפה והחיים שלי כל כך מסובכים כרגע שאין לי סיכוי להגיע לפגישה בתל אביב. מישהו, מישהי - תרימו את הכפפה! תצילו את קרן ותעזרו לפורום!!!אני גם מבטיח לעזור למי שיצתרך...

../images/Emo65.gifטוב....נראה לי שאני

מרימה את הכפפה.....אמאל'ה אזה פחד. קרן, אני מוכנה בהחלט להצטרף אלייך בניהול הפורום, נראה לי שלבד אני לא אצליח לעמוד בזה, אין לי שום רקע ונסיון בניהול פורום, אבל עם קצת הכוונה ועזרה , הכל אפשרי. אני נמצאת כאן הרבה כי לצערי חוויתי חוויה קשה מאוד בכל הנוגע לפגות ואני כאן כדי לתמוך ולעזור לכל מי שאפשר, ומהחוויה הקשב הזו קשה מאוד להשתחרר. אורן.......דיר באלק, הבטחת לעזור.........אוי ואבוי לך אם תנטוש אותי... זהו.....נראה מה יהיה בהמשך יום טוב לכולם גלי

engel_j

New member
אני מוכן לעזור אבל

פסיבית,אין כמעט זמן לפגישות (אני לומד,עובד,גם אבא,ואשה על הראש ובסוף גם אני צריך לעשות ספונג'ה וכלים). המקצוע שלי הוא מחשבים,אז יש לי ניסיון וידע מוכן לעזור בצורה זו או אחרת !!

engel_j

New member
אה כן....

חלונות זה פעם בחודש וחצי (אם אני מספיק !!!) זהו די !!!! ,מחפש מנקה לבית !!!! יש המלצות, באיזור ב"ש !!!

קרן משם

New member
תרחיב את נושא הפסיבי

אני מחשיבה את עצמי לפסיבית ובגלל זה אני בהחלט לא מספיקה לפורום אז אם לזה אתה מתכוון אני לא חושבת שבצורה הנ"ל הפורום יקבל את המקסימום. ומכיר את הסקס? ס=ספונגרה ק=קניות ס=סידורים על בעלי זה עובד יופי!

engel_j

New member
אז שני דברים .... !!!!

פגישות - NO TIME ניהול בחלק מהיום של הפורום - OK (יש על מה לדבר !!!) רעיונות/הצעות - תמיד יש לחלק השני של הנקיונות..... אומרים שסקס זה טוב לזוגיות אבל אני לא רואה אך ספונג'ה מקדמת את זה ????

קרן משם

New member
לא פגישה לא מנהל../images/Emo3.gif

לא מדובר על פגישות מדובר על פגישה חד פעמית ולא איתי אלה עם מנהלת הפורומים, כיום אף מנהל לא "נלקח" לפני הפגישה. למעשה אורן של איה נתקל בדיוק בקושי הזה ולכן התקדמנו צעד קדימה בנושא. וללא קשר סקס זה דבר נפלא

engel_j

New member
OK,להיות גמיש אז

כמה פגישות יש ? פעם בחודש? שבוע? סימסטר?.......?

engel_j

New member
טוב,אז יש על מה לדבר

זה בעברית ולא בהונגרית אני מקווה ?? !!!! (פחחח...... אז איך העוגות בהונגריה ?? אחלה ! נכון !!)

למעלה